Şanlıurfa’da Süper Kupa ertelenecek mi?;

Şanlıurfa’da Süper Kupa ertelenecek mi?

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, Avrupa Konferans Ligi'nde çeyrek finale yükseldikleri maç sonrasında Şanlıurfa’da oynanacak Süper Kupa ile ilgili açıklama yaptı. Kartal, "7 Nisan'da oynayacağımız Süper Kupa Finali, bizi epey zorlayacak. Daha geniş bir takvimde oynamayı çok isteriz. Süper Kupa maçının daha iyi bir tarihte oynanmasından yanayız." dedi....

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi son 16 turunda İstanbul’da Union Saint-Gilloise takımını ağırladı. İlk maçı 3-0 kazanan Fenerbahçe, sahasında 1-0 kaybetse de çeyrek finale yükselen taraf oldu. 

Maçın ardından Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 

İSMAİL KARTAL'DAN SÜPER KUPA TALEBİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 7 Nisan'da  Şanlıurfa’da oynanacak olan Süper Kupa finalininileri bir tarihe ertelenmesinin kendileri için daha iyi olacağını belirtti.

Kartal şunları kaydetti:

"7 Nisan'da oynayacağımız maç bizi zorlayacak. Daha geniş bir takvimde, daha rahat bir ortamda maça çıkmayı çok isteriz. Başkanımızın federasyonla yapacağı görüşmeler nasıl bir sonuca varacak, biz de merak ediyoruz. Mücadelenin daha iyi bir tarihte oynanmasından yanayız.

Takımın 3 günde bir maça çıkması sebebiyle işimiz kolay değil. Bu tempoyu sürdürmek de kolay değil. Sakatlarımızın durumu henüz belli değil. Osayi'de şu anda bir sıkıntı yok. Mert Hakan'ın durumu belli değil. Sağlık ekibiyle yapacağımız görüşmenin ardından sakatların durumu belli olacak."

 

 

 

 

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum