Süper Kupa biletleri satışa çıktı;

Süper Kupa biletleri satışa çıktı

Şanlıurfa’da 7 Nisan’da Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa finali için geri sayım sürürken karşılaşmanın biletleri satışa çıktı. İşte detaylar…...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen Süper Kupa finali için geri sayım başladı.

2022-2023 sezonu Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe ile Süper Lig şampiyonu Galatasaray, heyecan dolu bir mücadele için karşı karşıya gelecekler. 7 Nisan 2024 Pazar günü saat 21:30'da Şanlıurfa'daki 11 Nisan Stadyumu'nda oynanacak olan maç için biletlerin satışı başladı.

Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, biletlerin satışı 29 Mart Cuma günü saat 16:00'da Gs Bonus öncelikli olarak başladı. Genel satış ise 30 Mart Cumartesi günü saat 14:00'da satışa çıkacak. Biletlerin satışı www.passo.com.tr adresinden yapılıyor.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, Maraton tribünü, Numaralı Tribün ve Güney kale arkası tribününde yer alabilecekler. Ancak bilet satın almak için Galatasaray Logolu Passolig kart sahibi olmak gerekiyor. Ayrıca, bilet limiti bir adet olarak belirlendi.

Şanlıurfa İl Güvenlik Kurulu'nun kararıyla, 21.02.2023 tarihi itibariyle Fenerbahçe Passolig kartı olan kişilerin kartları iptal edilmiş ve Galatasaray Passolig kartı çıkartmış olsalar dahi Galatasaray Tribünlerinden bilet satın alamayacakları belirtildi.

Bilet fiyatları ise şu şekilde:

  • Güney Kale Arkası: 1.000 TL
  • Maraton Tribünü: 2.000 TL
  • Numaralı Tribün: 2.000 TL

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum