Başkan Beyazgül Şanlıurfaspor’a moral ziyaretinde bulundu;

Başkan Beyazgül Şanlıurfaspor’a moral ziyaretinde bulundu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Şanlıurfaspor'u ziyaret ederek moral verdi. Sakaryaspor ile oynayacakları maç öncesinde takımın tesislerini ziyaret eden Başkan Beyazgül, kulüp başkanı, teknik direktör ve futbolcularla bir araya geldi....

Trenyol 1. Lig’de 14. sırada bulunan ve kümede kalma mücadelesi veren Şanlıurfaspor, 2 Nisan Salı günü sahasında Sakaryaspor’u ağırlayacak.

Kritik maç öncesi sancılı bir süreç geçiren sarı yeşilli ekip, 3 gün boyunca ödeme almadıkları için antrenmanlara çıkmamıştı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, dün antrenmanlara çıkmaya başlayan takıma moral ziyaretinde bulundu.

Başkan Beyazgül, Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Hacım İzol, Teknik Direktör Cihat Araslan ve futbolcularla bir araya geldi.

Şanlıurfaspor, Beyazgül’ün ziyareti sonrası açıklama yaparak şu ifadelere yer verdi:

‘’ Her zaman dediğimiz gibi: "En Büyük Zenginliğimiz Birlik ve Beraberliğimiz" Her zaman yanımızda duran bizden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Büyükşehir Belediye başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül tesislerimizi ziyaret ederek. Sakaryaspor maçı öncesi futbolcularımıza moral verdi. Başkan Beyazgül Takıma önümünki süreçte de destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Tesislerimize Bugünkü ziyaretlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Zeynel Abidin Beyazgül'e teşekkür ederiz”.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum