Birecik Belediye Başkanı Begit silahlı saldırıyı kınadı;

Birecik Belediye Başkanı Begit silahlı saldırıyı kınadı

Birecik Belediye Başkanı Mehmet Begit, DEM Parti İlçe başkanlığı önünde gerçekleşen kurşunlama olayıyla ilgili açıklamada bulundu. Yaşanan olaydan ötürü olayı kınadığını ifade eden Begit olayın siyasi bir nitelik taşımadığını vurguladı....

Birecik Belediye Başkanı Mehmet Begit, DEM Parti İlçe başkanlığı önünde gerçekleşen kurşunlama olayıyla ilgili açıklamada bulundu. Yaşanan olaydan ötürü olayı kınadığını ifade eden Begit olayın siyasi bir nitelik taşımadığını vurguladı.

Birecik Belediye Başkanı Mehmet Begit şu ifadelerde  bulundu. “Birecik İlçesi'nde yaşanan üzücü olayı kınıyoruz. Söz konusu olay, sosyal medya üzerinden gerçekleşen bir anlaşmazlık sonucunda meydana gelmiştir ve siyasi bir nitelik taşımamaktadır. Olayın taraflarından birinin, Birecik DEM Parti İlçe Başkanlığı binasında ikamet etmesi, olayın yanlış bir şekilde siyasi bir boyuta taşınmasına sebebiyet vermiştir. Ancak, bu durumun siyasi bir ilişkisi bulunmamaktadır.”
HALKI TAHRİK ETMEYİN
Begit, açıklamasını söyle sürdürdü. “Yaşanan olayı siyasi bir argüman olarak kullanarak kendi suçlarını örtbas etmeye çalışan açıklamaları da kesinlikle kabul etmiyoruz. Halkı tahrik etmek ve bireyleri hedef göstermek suretiyle yapılan her türlü açıklamayı kınıyoruz. Bu tür olaylar, Birecik halkına zarar vermektedir ve halkımızın hizmete ihtiyacı olduğunu unutmamalıyız. Türk yargı ve kolluk birimlerimizin, bu olaya ilişkin gerekli adımları titizlikle atacaklarına ve hukuki süreci başarılı bir şekilde sonlandıracaklarına olan güvenimiz tamdır.Bu üzücü olayı başka bir yöne çekmek, halkımıza hiçbir fayda sağlamayacak, aksine zarar verecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız. Saygılarımızla.”

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum