Anavatan Partisi Urfa İl Başkanı Aslan, AK Partilileri etiketledi;

Anavatan Partisi Urfa İl Başkanı Aslan, AK Partilileri etiketledi

Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan’ın son dönemde stadyumlardaki “hükümet istifa” sloganlarına ilişkin yaptığı “ahmaklık” açıklamasını kendi parti yöneticileri değil de AK Partili yöneticileri etiketlemesi dikkat çekti. Aslan ile ilgili “profesyonel yalaka” ifadesi kullanıldı....

Geçtiğimiz günlerde oynanan Fenerbahçe- Konyaspor ve Beşiktaş- Antalyaspor maçlarında stadyumlardan “hükümet istifa” sesleri yükseldi. Taraftarların sloganlarına birçok futbol kulübünün yanı sıra siyasi isimler de tepki gösterdi.

Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan da sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak “İki üç ay sonra seçim olacak ülkede istifa diye bağırmak ahmaklıktır” ifadelerini kullandı.

İstifa diye bağıranları ahmaklıkla suçlayan Aslan’ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“DİKKAT İki üç ay sonra seçim olacak ülkede istifa diye bağırmak ahmaklıktır. 50 bin vatandaşımızın yasını tutarken ve herkes yardım yarışında iken milletin birliğini bozucu bölücü sloganlar atmak millete zulümdür.”

“PROFESYONEL YALAKA” İDDASI

Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Aslan, paylaşımını yaparken kendi partisinden isimleri değil de AK Partili bazı isimleri etiketledi. Bu durum sosyal medyada bazılarının dikkati çekti.

Halil Aslan’ın “profesyonel yalaka” olduğunu ileri süren Mehmet Avat, Aslan’ın niçin AK Partili yöneticileri etiketlediğini sordu. Avat, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Profesyonel yalaka kim deseler Anavatan partisi Ş.Urfa il başkanın adını veririm. Demokratik hakkını kullanan vatandaşa ahmak demenin asıl ahmaklık olduğunu belirttiğim için beni engellemiş. Neden twitlerine kendi parti yöneticilerini değil de akp'li yöneticileri etiketliyor?”.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum