Urfa Çalışma Grubu’ndan 6 yıl sonra Karakoyun Deresi önerisi;

Urfa Çalışma Grubu’ndan 6 yıl sonra Karakoyun Deresi önerisi

Geçtiğimiz yıllarda Güneydoğu'nun Venedik'i olacağı vaat edilen ancak yapılan projeyle demir yığınına dönen Karakoyun Deresi, Urfa Çalışma Grubu tarafından tekrar güdeme getirildi. “ Yeni bir heyecan yeni bir umut” diyen Urfa Çalışma Grubu, yeni Büyükşehir Belediye Başkanı Kasım Gülpınar’a 6 yıl önce yaptıkları öneriyi tekrar sundu....

Urfa Çalışma Grubu, 6 yıl önce Güneydoğu'nun Venedik'i olacağı vaat edilen ancak yapılan proje sonucunda demir yığınına dönen ve madde bağımlılarının mekanı haline gelen Karakoyun Deresi’ni tekrar gündeme getirdi.

6 yıl önce Usta-Der ile birlikte, yapılan proje sonucunda açıklama yapan Urfa Çalışma Grubu, derenin kaderine terk edildiğini belirterek, demir yığınına dönen Karakoyun Deresi’nin, Eskişehir’de bulunan porsuk çayı gibi su akıtılıp aktif hale getirilmesini önermişti.

 

6 YIL SONRA TEKRAR ÖNERİLDİ

Urfa Çalışma Grubu, 6 yıl önce yaptıkları bu öneriyi tekrar gündeme getirerek, 31 Mart seçimlerinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mehmet Kasım Gülpınar’a sundu.

Grup tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Urfa Çalışma Grubu olarak önceki dönemlerde dile getirdiğimiz fakat gerçekleşmeyen önerilerimizi Yeni Büyükşehir Belediye Başkanımıza yeni bir heyecan, yeni bir umutla sunuyoruz”.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum