Şanlıurfa’da Özel Doğa Dent Ağız ve Diş Polikliniği açıldı;

Şanlıurfa’da Özel Doğa Dent Ağız ve Diş Polikliniği açıldı

Şanlıurfa’da Diş Hekimi Abdulkadir İnan’a ait Özel Doğa Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, hasta kabulüne başladı....

Şanlıurfa’da Diş Hekimi Abdulkadir İnan’a ait Özel Doğa Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, hasta kabulüne başladı.
Şanlıurfa’da, Özel Doğa Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Karaköprü Semtinde hizmete girdi. Bölgenin ihtiyacı olan özel diş poliklinik açılışına Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Karaköprü Belediye Başkan Vekili Mehmet Çalışkan, Yeniden Refah Partisi YRP İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu, Büyükşehir Belediyesi İmar Daire Başkanı Hikmet İnan, Kızılay İl Başkanı Ahmet İnan ile çok sayıda davetli katıldı. 7/24 vatandaşlara hizmet verecek olan kliniğin açılışının ardından davetliler, polikliniği gezerek yapılan işlemler hakkında bilgi verildi.
HANGİ TEDAVİLER UYGULANACAK?
Diş Hekimi Abdulkadir İnan, Özel Doğa Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, genel diş hekimliği, implant, estetik diş hekimliği, protez, kanal tedavisi, diş beyazlatma gibi birçok alanda tüm diş tedavileri ile vatandaşlara hizmet sunacaklarını belirtti. İnan, bugün itibarıyla polikliniğe randevu sistemiyle  hasta kabulüne başladığını duyurdu.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum