Vergi borcu yapılandırma paketi Meclis'e geliyor;

Vergi borcu yapılandırma paketi Meclis'e geliyor

TBMM Genel Kurulu, pek çok kişinin yakından takip ettiği vergi borcu yapılandırılmasını görüşecek....

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından çalışmalara ara veren Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), 28 Şubat tarihi itibariyle yeniden çalışmalara başladı. Pek çok kişinin merakla beklediği EYT düzenlemesi geçtiğimiz günlerde Meclis’ten geçerken, vergi borçlarının yapılandırılması ile ilgili kanun teklifine dair gelişmeler de yakından takip ediliyor. Bu kapsamda, vergi borçlarının yapılandırılması ile ilgili kanun teklifine dair araştırımalar sürüyor.

BORÇ YAPILANDIRMA PAKETİ

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda görüşülecek olan borç yapılandırma paketi içerisinde vergi, köprü geçiş ücreti, KYK ve GSS borçları, prim, trafik cezası, su, çevre temizlik vergisi,  idari ve adli para cezaları, belediyelere olan emlak vergisi gibi borçların cezaları yer alıyor.

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE GÖRÜŞÜLECEK

Vergi borçlarının yapılandırılması ile ilgili kanun teklifinin 7 Mart tarihinde Meclis’te ele alınması bekleniyor. Söz konusu düzenleme, 31 Aralık 2022’den önceki dönemi kapsayacak. Milyonlarca kişinin merakla beklediği düzenlemenin salı günü Meclis’te ele alınacağı ve kabul edileceği düşünülüyor.

BİHA

 

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum