Vildan Polat’tan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı;

Vildan Polat’tan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında,” Hayatımızın her alanında sınırsız sevgisi, hoşgörüsü, fedakârlığı ve üretkenliği ile var olan, yetiştirdiği evlatlar ve ürettiği değerler ile geleceğimizi şekillendiren kadınlarımız, medeni toplum olmanın en önemli göstergesidir” dedi....

AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Polat yayımladığı mesajında şunları kaydetti:

 ‘’Milletlerin ve ülkelerin gelişmişlik düzeylerinin bir ölçütü de kadına verilen değer ve gösterilen saygıdır. Hayatımızın her alanında sınırsız sevgisi, hoşgörüsü, fedakârlığı ve üretkenliği ile var olan, yetiştirdiği evlatlar ve ürettiği değerler ile geleceğimizi şekillendiren kadınlarımız, medeni toplum olmanın en önemli göstergesidir. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)'de, ‘Cennet annelerin ayaklarının altındadır’ diyerek kadınların toplumun birliği ve dirliği için ne derecede önemli olduğunu yüzyıllar önce tüm insanlığa izah etmiştir.

 

Öncelikle Şanlıurfa'mıza ve sonra ülkemize hizmetleriyle değer katan, tüm kadınlara örnek olacak başarılarıyla adlarından söz ettiren, genç nesillere ışık tutan, cesur, üretken ve özgüveni yüksek kadınlarımız güçlü Türkiye’nin en temel  güvencesidir. Kadın, elinin değdiği yeri güzelleştirir. Bu vesile ile mücadeleleri, fedakarlıkları, emekleri asla bir gün ile sınırlandırılamayacak olan güçlü kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum.

 

AK Parti olarak, eğitimden sağlığa, istihdamdan girişimciliğe kadar her alanda kadınların haklarını korumayı, onlara pozitif ayrımcılık yapmayı ilke edindik. Kadınlarımız için projelerimize ve hayatın her alanında, pozitif ayrımcalık ilkemizle kadınlarımıza öncelik vermeye ve yanlarında olmaya devam edeceğiz.

 

Kadınlarımızın şiddete, baskıya, ayrımcılığa maruz kalmaması, siyasal yaşama ve iş yaşamına daha fazla katılması, kadınlarımıza sunulan imkanların daha artması, daha iyi şartlarda yaşama ve çalışma koşullarının sağlanması dileklerimle toplumumuzun temel direği olan, başta Şehit anneleri ve kıymetli eşleri olmak üzere, tüm kadınlarımızın ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum