Bakan Nebati’den Kılıçdaroğlu'na "vergi" tepkisi;

Bakan Nebati’den Kılıçdaroğlu'na "vergi" tepkisi

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun afet bölgesinde vergisel tedbirler alınması gerektiğine dair yaptığı açıklamaya ilişkin Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den yanıt geldi. Nebati, "Bilgi almakta zorlanıyorsanız, size yaptıklarımızı anlatması için iyi bir danışman bulmanızı tavsiye ederim" ifadesini kullandı....

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ilan edilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu deprem bölgesinde incelemelerde bulundu.

Afet bölgesinde konuşan Kılıçdaroğlu, "İş insanlarına söz verdim. Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra, Allah nasip ederse kazandığımızda görecekler, deprem bölgesinde en azından belli bir süre işçilerin ücretlerinden vergi alınmaması, öyle bir avantajın sağlanması gerektiğini ifade ettim" dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati sosyal medya hesabı üzerinden, Kılıçdaroğlu'nun deprem bölgesinde vergisel tedbirler alınması gerektiğine dair yaptığı açıklamaya karşı bir paylaşım yaptı.

Bakan Nebati paylaşımında, "Deprem bölgesinde vergisel tedbirler alınması gerektiğine dair bir açıklama yapmışsınız. Gözüken o ki bir süredir tamamen farklı gündemlere odaklanmış olmanızdan dolayı, Bakanlığımızın bu süreçte ardı ardına attığı onlarca adımı takip edememişsiniz.

Bilgi almakta zorlanıyorsanız, size yaptıklarımızı anlatması için iyi bir danışman bulmanızı tavsiye ederim. Bizler depremin ilk anından bu yana deprem bölgesindeyiz. Tek odağımız da vatandaşlarımızın tüm yaralarını bir an evvel sarmak, insanımızı her bakımdan rahat ettirmektir” ifadelerini kullandı.

 

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum