AK Parti Şanlıurfa’da seçim startını verdi;

AK Parti Şanlıurfa’da seçim startını verdi

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Şanlıurfa’da seçim çalışmalarına başladıklarını duyurdu. Kırıkçı, “Müzikten, eğlence görüntüsü veren her türlü şeyden kaçınarak ve acılarımızı gözeterek bir seçim kampanyasını yürüteceğiz.” dedi....

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ’ın, Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili  Genel Seçimi'ne yönelik kararı imzalamasının ardından AK Parti’de tempo yükseldi. AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Şanlıufa’da yürütülecek seçim süreci ile ilgili basın açıklaması yaptı.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı’nda düzenlenen açıklamaya Kırıkçı’nın yanı sıra  İl SKM Başkanı Faruk Badıllı, İl Tanıtım ve Medya Başkanı İbrahim Halil Eşiyok, Aday Adayları Müracaat Komisyonu Başkanı Serkan Arıcı ve partililer katıldı.

Kırıkçı, Şanlıurfa’da seçim çalışmalarına başladıklarını açıkladı.

KIRIKÇI: ACILARIMIZI GÖZETEREK BİR SEÇİM KAMPANYASINI YÜRÜTECEĞİZ

Müziksiz ve daha mütevazi bir seçim kampanyası yürüteceklerini ifade eden Kırıkçı, şunları kaydetti:

“Malumunuz 14 Mayıs 2023 seçim startını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Ülkemizse, milletimize ve Şanlıurfamıza hayırlı uğurlu olsun. Cumhurbaşkanımız tabi ki bu seçim sürecine girlirken, bu yaşanan büyük deprem felaketinden dolayı daha sade daha mütevazi bir seçim kampanyası yürütüleceğini de söyledi. Bizler de afetzede olan 11 ilden Şanlıurfa olarak, aynı yaklaşımla hep birlikte seçim kampanyamızı yürüteceğiz. Ramazan ayına denk gelmesi, afete denk gelmesi seçim kampanyamızı kısıtlarını daha da belirginleştirecek. Biz de müzikten, eğlence görüntüsü veren her türlü şeyden kaçınarak, acılarımızı gözeterek bir seçim kampanyasını yürüteceğiz.”

“MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI MÜRACAATLARINI ALMAYA BAŞLADIK”

“Bugün milletvekili aday adaylığı müracaatlarını almaya başladık.” diyen Kırıkçı, konuşmasını şöyle devam ettirdi:

“Müracaat komisyonu noktasında il başkan yardımcımız görevli. Müracaatların ayın 17’si Perşembe günü saat 17.00’a kadar devam edecek.  Ondan sonra Pazar günü temayül yoklamasmız olacak. Ondan sonra seçim takvimi ne ise teşkilatlarımız ile üzerimize düşen neyse onu yapacağız. Ben bu seçimin Şanlıurfa için bir demokrasi şöleni şeklinde tüm hemşehrilerimiz şehrin menfaatlarini gözeten bir yaklaşımla yürüteceğimizse inanıyorum. Bu depremin herkese hayırlı olmasını diliyorum.”

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum