Şanlıurfa’da şubat ayı trafik kaza bilançosu açıklandı;

Şanlıurfa’da şubat ayı trafik kaza bilançosu açıklandı

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı’nın şubatta yaşanan trafik kazaları verilerine göre, Şanlıurfa’da geçen ay 500’den fazla kaza yaşandı. Bu kazalarda 3 kişi hayatını kaybederken 457 kişi de yaraladı....

ŞANLIURFA - Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı, şubatta ülke genelinde yaşanan ölümlü ve yaralanmalı trafik kazaları verilerini paylaştı.

Müdürlüğün verilerine göre, şubatta Türkiye genelinde 21 bin 649 maddi hasarlı, 11 bin 669’u ölümlü ve yaralanmalı olmak üzere toplam 33 bin 318 trafik kazası meydana geldi. Bu kazalarda 152 kişi hayatını kaybederken 17 bin 948 şahıs da yaralandı.

Verilere göre,  Şanlıurfa’da geçen ay 501 kaza meydana geldi. Kentte şubattaki ölümlü ve yaralanmalı kaza sayısı 256 olurken, maddi hasarlı 245 kaza oluştu. Bu kazalarda 3 kişi yaşamını yitirdi, 457 kişi de yaralandı.

URFA’DA YILBAŞINDAN BERİ KAÇ KAZA YAŞANDI?

Şanlıurfa’da yılbaşından bu yana yaşanan toplam ölümlü ve yaralanmalı 602, maddi hasarlı 547 kaza meydana geldi. 2023’ün başından beri yaşanan bu kazalarda 11 kişi hayatını kaybederken, 997 kişi de yaralandı.

BİHA

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum