Şanlıurfa Barosu’ndan ‘sel’ açıklaması;

Şanlıurfa Barosu’ndan ‘sel’ açıklaması

Şanlıurfa Barosu, kentte yaşanan sel felaketi nedeniyle yetkililerin derhal harekete geçme çağrısında bulunup, bu süreçte görevini yerine getirmeyen yetkililer hakkında da suç duyurusunda bulunulacağı duyurdu....

ŞANLIURFA –Şanlıurfa’da meydana gelen sel felaketi ve sonrasında yaşanan sorunlara ilişkin Şanlıurfa Barosu’ndan açıklama geldi.

Baro tarafından yapılan açıklamada, sel nedeniyle mağdur kalan vatandaşların barınma probleminin çözülmesi ve bahsi geçen konutlarda bulunan suların tahliye edilmesi için ilgili birimlerin derhal harekete geçme çağrısında bulundu. Baro ayrıca görevini yerine getirmeyen yetkililer hakkında da suç duyurusunda bulunacağını bildirdi.

Barodan yapılan açıklamada, “Kentimizde bugün gerçekleşen sel felaketi sebebiyle bodrum katlarda bulunan daireler su baskınına maruz kalmıştır. AFAD, belediyeler ve ilgili kurumlara konutları kullanılamaz hale gelen yurttaşların barınma probleminin çözülmesi ve bahsi geçen konutlarda bulunan suların tahliye edilmesi için derhal harekete geçme çağrısında bulunuyoruz.

Sürecin takipçisi olacağımızı, bu süreçte görevini yerine getirmeyen yetkililer hakkında suç duyurusunda bulunacağımızı kamuoyuna saygıyla bildiririz” denildi.

BİHA

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum