Viranşehir’de yağışlar öncesi yağmur suyu kanalları temizleniyor;

Viranşehir’de yağışlar öncesi yağmur suyu kanalları temizleniyor

Viranşehir Belediyesi, hafta sonu beklenen yağış öncesi olumsuzlukların yaşanmaması için ızgara temizlik çalışmalarını sürdürüyor....

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, son tahminlere göre hafta sonunda deprem bölgesindeki illerde kuvvetli yağışlar beklendiği bildirildi.

Taşkın, sel ve su baskınına karşı ilgililerin ve vatandaşların gerekli tedbirleri almalarının, müdürlüğün tahmin ve uyarılarını takip etmelerinin önemli olduğu vurgulandı.

Meteoroloji tahminlerine göre hafta sonu beklenen yağış öncesi olası olumsuzluklara karşı çalışmalarını sürdüren Viranşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yağmur suyu mazgal ve kanalizasyon rögarlarında temizleme çalışmaları gerçekleştiriyor.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Belediye olarak olası olumsuzluklara karşı çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, “İlimizde yaşanan sel felaketi sonrası hafta sonu beklenen yağış öncesi olası olumsuzluklara karşı ekiplerimiz sahada yağmur suyu mazgal ve kanalizasyon rögarlarında temizleme çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum