Deveci vekillik için görevinden istifa etti!;

Deveci vekillik için görevinden istifa etti!

AK Parti Bozova İlçe Başkanı Süleyman Ecz. Süleyman Deveci, milletvekilliği adaylığı için görevinden istifa etti....

ŞANLIURFA -AK Parti Bozova İlçe Başkanı Süleyman Ecz. Süleyman Deveci, 14 Mayıs’ta yapılacak milletvekilliği seçiminde aday olmak için görevinden istifa etti.

Ecz. Deveci, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “14 Mayıs’ta yapılacak olan Genel Seçimlerde milletvekili adayı olabilmek için bugün itibarı ile tüm ilçe teşkilatımız, belediye başkanımız ve belediye meclisi üyelerimizle vedalaşarak 2016’dan beri yürüttüğüm AK Parti Bozova İlçe Başkanlığı görevinden istifa etmiş bulunmaktayım.

Bu görevi şahsıma layık gören, başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir’e çok teşekkür ederim.

Ayrıca, mahalle başkanlarım dâhil olmak üzere teşkilatımızın her kademesinde bulunan teşkilat mensuplarımıza ve en önemlisi bugüne kadar destek ve dualarını eksik etmeyen hemşehrilerime sonsuz teşekkür ederim.

Bugüne kadar siyaseti manevi bir haz ve vicdani bir rahatlık için yaptım; inşallah bundan sonra da aynı duygularla yapmaya devam edeceğim. Arsa bir hakkım helal olsun. Sizden de helallik diliyorum” ifadelerini kullandı.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum