Eyyübiye Belediyesi ekipleri selden etkilenen mahallelerde çift vardiya halinde çalışıyor;

Eyyübiye Belediyesi ekipleri selden etkilenen mahallelerde çift vardiya halinde çalışıyor

Eyyübiye Belediyesi, selden etkilenen mahallelerde çalışmalarını çift vardiya halinde devam ettiriyor....

Eyyübiye Belediyesi Temizlik İşleri, Destek Hizmetleri, Fen İşleri ve Zabıta birimlerinin yanında büro personelinin de gönüllü olarak katıldığı çalışmalar, sel baskınına uğrayan mahallelerin yüksek seviyelerinden başlanarak dere ve caddelerle olan son kısımlarına kadar devam ediyor.

 

Sel sularının bastığı evlere, ev sahiplerinin nezaretinde girerek temizleyen Eyyübiye Belediyesi çalışanları, baskın nedeniyle kullanılamaz hale gelen ev eşyalarını da dışarıya çıkarıyor. Evlerin temizlenmesinin ardından dışarıda çalışan ekiplerde sokaklarda biriken atılacak ev eşyaları ile balçığı iş makinelerine yükleyerek bölgeden uzaklaştırıyor.

 

Vidanjörler ve su pompalarıyla bodrum katlardaki suları da tahliye eden ekipler, cadde ve sokaklardaki atıkları kaldırdıktan sonra basınçlı su ile yıkama yapıyor.

 

Mance, Buhara, Dedeosman, Direkli, Akabe, Muradiye gibi sel baskınının etkili olduğu mahallelerde yoğunlaşan temizlik çalışmalarının yanında, diğer mahallelerde ve ana güzergahlarda da temizlik çalışmaları devam ediyor.


BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum