Canbeyli’den Gençlik Spor İl Müdürü Eren’e stad teşekkürü;

Canbeyli’den Gençlik Spor İl Müdürü Eren’e stad teşekkürü

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Mehmet Canbeyli, yaşanan sel felaketine sonrasında stadı kısa sürede hazır hale getiren Gençlik Spor İl Müdürü Halil Eren’e teşekkür etti....

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Mehmet Canbeyli, 8-0’lık İnegölspor galibiyeti sonrası sosyal meyda hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.

Canbeyli, takım olarak çok güzel bir futbol oynadıklarını belirterek şunları kaydetti:

 “Öncelikle futbol konuşmadan önce içinde bulunduğumuz bu zor günlerde tüm şanlıurfalı hemşerilerime geçmiş olsun demek istiyorum. Şehir olarak zor günlerden geçiyoruz ve umarım bu galibiyet bir nebze olsun hemşerilerimin yüzünde gülümseme oluşturmuştur.Takım olmanın verdiği etki ve şampiyonluk isteği bize bu güzel sonucu getirdi. Tüm takım arkadaşlarıma hocalarıma ve yöneticilerime ve bu ortamda dahi bizleri yanlız bırakmayan cefakar taraftarımıza canı gönülden teşekkür ederim.”

İL MÜDÜRÜ EREN’E TEŞEKKÜR

Yaşanan sel felaketi sonrası stadı kısa sürede hazır hale geldiğini belirten Canbeyli, “Son olarak da bu zor hava şartlarına ve iki gün önce yaşanan sel baskına rağmen sahayı bu kadar kısa sürede bu kadar güzel ve hazır hıale getiren Satın gençlik spor il müdürümüz Halil Eren’e teşekkürü bir borç bilirim.” ifadelerini kullandı.

BİHA

 

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum