Karaköprü’de zabıtadan Ramazan denetimi;

Karaköprü’de zabıtadan Ramazan denetimi

Karaköprü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayı ile birlikte vatandaşlara yoğun hizmet veren fırın, unlu mamul işletmeleri, pastaneler, lokantalar ve marketlerde fiyat, gramaj ve hijyen denetimi gerçekleştirdi....

Karaköprü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayı ile birlikte vatandaşların sık hizmet aldığı işletmelerde denetimlerini sıklaştırdı. Ekipler lokanta, pastane, unlu mamul işletmeli ve marketlerde hijyen, gramaj ve fiyat denetimleri yapıyor.

Ramazan ayında vatandaşların daha sağlıklı gıda tüketimi için kurulan farklı ekiplerle her mahallede bulunan işletmeleri denetleyen Zabıta personeli, Ramazan ayın genelinde bu denetimlerini sıklıkla sürdürecek. Özellikle hijyen konusuna önem gösteren ekipler imalathaneler, depolar ve tezgahlarda ayrıntılı bir inceleme gerçekleştiriyor.  

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, zabıta ekiplerinin sürekli olarak denetim gerçekleştirdiğine değinerek, “Ramazan ayıyla birlikte vatandaşlarımız pide, tatlı, çeşitli hamur işi yiyecekleri fazlaca tükettikleri için bunları temin eden işletmelerde yoğunluk yaşanabiliyor. Biz de vatandaşlarımızın bu hizmeti hijyenik koşullarda, gramajına dikkat edilerek ve belirlenen fiyatlarda alabilmesi için işletmelerde denetimler gerçekleştiriyoruz.

Zabıta ekiplerimiz fırın, pastane, lokanta ve marketlerde denetimler gerçekleştirirken ciddi bir sıkıntıyla henüz karşılaşmadı. Bu anlamda hijyene ve fiyat etiketi konusuna dikkat eden, özveriyle hizmet eden tüm işletmelere vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum. Tüm vatandaşlarımızın ve esnafımızın Ramazan ayını tebrik ediyorum” diye konuştu.

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum