Şanlıurfaspor deplasmandan 3 puanla dönüyor;

Şanlıurfaspor deplasmandan 3 puanla dönüyor

TFF 2. Lig Beyaz Grupta 28. hafta mücadelesinde Şanlıurfaspor, deplasmanda Anagold 24Erzincanspor’u 2-1 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı....

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grup'un zirvesinde şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfaspor, Anagold 24Erzincanspor’a konuk oldu.

Erzincan 13 Şubat Şehir Stadı’nda saat 14.00’te başlayan karşılaşmayı İzmir Bölgesi klasman hakemlerinden Fatih Tokail yönetti. Tokail’in yardımcılıklarını Melih Kurtuluş ve Uğur Başdaş yaptı. Mücadelede 4. hakem görevini ise Berkay Erdemir üstlendi.

Geçtiğimiz hafta evinde farklı kazanan Şanlıurfaspor, Anagold 24Erzincanspor karşılaşmasına hızlı başladı. Konuk ekip Şanlıurfaspor, 12. dakikada Mehmet Kurt’un attığı golle 1-0 öne geçti.

Golün ardından beraberlik için etkili ataklar üreten Erzincanspor aradığı golü 28. dakikada Samed Karakoç ile buldu.

Gollerin arka arkaya geldiği maçın ilk bölümünün son dakikalarında sarı yeşilli ekip, 37. dakikada Kemal Rüzgar’ın golü ile bir kez daha öne geçti: 1-2. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.

Müsabakanın ikinci yarısında her iki takım da buldukları atakları gole çeviremeyince karşılaşma Şanlıurfaspor’un 2-1’lik üstünlüğüyle tamamlandı.

Şanlıurfaspor bu galibiyetle puanını 50’ye çıkararak ikinci sırada yerini korudu. Rakip Anagold 24Erzincanspor ise 41 puanda kalarak grupta 7. sırada kendine yer buldu.

BİHA

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum