Kapalı spor salonu inşaatında sona doğru;

Kapalı spor salonu inşaatında sona doğru

Karaköprü Belediyesinin Seyrantepe Mahallesinde gençler için kazandıracağı kapalı spor salonunun kaba inşaatı tamamlanırken, içindeki çalışmaların da kısa sürede tamamlanıp hizmete açılması hedefleniyor...


Karaköprü Belediyesinin ilçeye kazandıracağı kalıcı yatırımlardan olan Seyrantepe Kapalı Spor Salonu için çalışmalar aralıksız devam ediyor. Karaköprü’nün hızla büyüyen mahallesi Seyrantepe’de gençlerin daha güzel bir ortamda spor yapması için çeşitli içerikleriyle kompleks şeklinde yapılan kapalı spor salonunun inşaatının önemli bir kısmı tamamlandı.

 

Deprem felaketi sonrası bir süre ara verilen çalışmalar yeniden başlarken, kaba inşaatı tamamlanan spor kompleksinin iç dizayn ve çevre düzenlemesinin ardından açılışı yapılarak gençlerin hizmetine sunulacak.

 

Başkan Metin Baydilli’nin girişimleri sonucu Gençlik ve Spor Bakanlığı katkılarıyla yapılan kapalı spor salonunun hizmete açılmasıyla ilçedeki gençler spor yapabilecekleri modern bir alana kavuşacak. Kapalı spor salonunda okul spor müsabakaları ve spor kursları faaliyetleri gerçekleştirilebilecek, gençler bireysel olarak spor yapabilecek.  Kapalı spor salonunun kısa sürede tamamlanıp Seyrantepe’deki gençlerin hizmetine sunulması için çalışmalar hızlı bir şekilde yürütülüyor.

 

Sporcu bir nesil yetişmesinin önemli olduğuna değinen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Seyrantepe Mahallesindeki gençlerin potansiyelini düşününce burada yapılacak bir spor kompleksinin gençlere büyük katkı sunacağını ifade etti.  

 

Başkan Baydilli, “Seyrantepe Mahallemize verdiğimiz sözleri bir bir tutmanın mutluluğunu yaşarken, burada söz verdiğimiz spor kompleksinin yapımını tamamlamak üzereyiz. Gençlerin spor yapabilecekleri, okul turnuvalarının düzenlenebileceği, sporcuların antrenman yapacağı bir kapalı spor salonunu Gençlik ve Spor Bakanlığımızın desteğiyle mahallemize kazandırıyoruz.  

 

Bu komplekse dahil olan sentetik çim sahanın yapımını tamamladık ve çok öncesinden gençlerin hizmetine sunduk. Salonun inşaatına da deprem felaketi nedeniyle bir süre ara verdik ve yeniden çalışmalara hızlı bir şekilde başladık.  Kaba inşaatımızı büyük oranda tamamladık, iç dizayn ve çevre düzenlemesinin ardından inşallah spor kompleksimizi de hizmete sunacağız.

 

 Bu kompleksin Seyrantepe Mahallemize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum, Gençlik ve Spor Bakanlığımıza ve Sayın Bakanımız Mehmet Kasapoğlu’na katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

895 metrekare kapalı alan üzerinde inşa edilecek kapalı spor salonunun içinde standart boyutlarda basketbol sahası, voleybol sahası, yönetim odaları ile soyunma odaları yer alacak.

 BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum