Şanlıurfaspor evinde 3 puanın sahibi oldu;

Şanlıurfaspor evinde 3 puanın sahibi oldu

TFF 2. Lig Beyaz Grupta 29. hafta mücadelesinde Şanlıurfaspor, sahasında Düzce Cam Düzcespor’u 4-1 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı....

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfaspor, ligin iddialı ekiplerinden Düzce Cam Düzcespor’u ağırladı.

11 Nisan Stadyumu’nda saat 13.30’da başlayan maçta Reşat Onur Coşkunses düdük çaldı. Coşkunses’in yardımcılıklarını Sabri Öğe ve Göktuğ Hazar Erel yaptı. Mücadelede 4. hakem görevini ise Hakan Ülker üstlendi.

Karşılaşmaya her iki takım da kontrollü başladı. İlerleyen dakikalarda konuk takım Düzcespor, Koray Baykara’nın 34. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Şanlıurfaspor bu gole 39. dakikada Kemal Rüzgar’ın penaltı golüyle cevap verdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

Müsabakanın ikinci yarısında saha ve seyirci desteğini arkasına alan Şanlıurfaspor, 77. dakikada Yakup Alkan’ın attığı gol ile öne geçti:2-1.

Rakip takımdan Kerem Kaya 87. dakikada kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Penaltı kazanan sarı yeşilli ekipte bir kez daha sahneye çıkan Yakup Alkan penaltıyı golle çevirerek kendinin ikinci takımının ise üçüncü golünü kaydetti.

Şanlıurfaspor maçın uzatma dakikalarında Mert Çapar’ın bulduğu golle karşılaşmanın sonucunu belirdi:4-1.

Şanlıurfaspor bu galibiyetle puanını 53’e çıkararak ikinci sıradaki yerini korudu. Rakip Düzce Cam Düzcespor ise 41 puanda kalarak grupta 8. sıraya geriledi.

Sarı yeşilli ekip, ligin 30. haftasında deplasmanda Menemen Belediyespor’a konuk olacak. Konuk takım Düzcespor ise kendi evinde Somaspor’u ağırlayacak.

STAD: 11 Nisan Stadyumu

HAKEMLER: Reşat Onur Coşkunses, Sabri Öğe, Göktuğ Hazar Erel, Hakan Ülker

ŞANLIURFASPOR:

Aydın Bağ, Feyyaz Belen, Kemal Rüzgar, Bünyamin Balat, Doğacan Diker, Erkam Develi, Mehmet Yiğit, Semih Karadeniz, Mehmet Alp Kurt, Mert Çapar, Barış Gök

YEDEKLER:

Ramazan Köse, İbrahim Sürgülü, Alpay Koçaklı, Cumali Bişi, Seyit Gazanfer, Abdulsamet Burak, Enes Olgun Tubluk, Adem Eren Kabak, Berat Yaman, Yakup Alkan

DÜZCE CAM DÜZCESPOR

Ersin Aydın, Doğan Can Otman, Emre Keleşoğlu, Yasin Ozan, Kerem Kaya, Koray Baykara, Çınar Tarhan, Savaş Polat, Altar Han Hidayetoğlu, Osman Boz, Sarp Ekinci

YEDEKLER:

Ömer Faruk Ay, Muhammed Rıdvan Özdemir, Sedat Cengiz, Eren Karadağ, Emre Gündoğdu, Erçin Ilgaz, Recep Kalkan, Alişan Durmuş, Hamit Kulya.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum