Başkan Yalçınkaya iftarda muhtarlarla buluştu;

Başkan Yalçınkaya iftarda muhtarlarla buluştu

Muhtarlarla iftar yemeğinde bir araya gelen Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya talep ve önerileri dinledi. Birlik ve beraberlik mesajı veren Başkan Yalçınkaya “İlçemize birlikte hizmet ediyor ve güzel hizmetlerimizi sürdürüyoruz” dedi....

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya tarafından merkez ve kırsal mahalle muhtarlarına iftar yemeği verildi.

İftar programına ev sahibi Başkan Yalçınkaya’nın yanı sıra çok sayıda muhtar katıldı. İftar sonrası muhtarlarla sohbet eden Başkan Yalçınkaya talep ve önerileri dinledi. Birlik ve beraberlik mesajı veren Başkan Yalçınkaya Akçakale için daima muhtarlarla istişare ve işbirliği içinde olduklarını ifade etti.

Başkan Yalçınkaya “Ramazan’ın manevi atmosferini muhtarlarımızla bir araya gelerek yaşadık. Muhtarlarımız, vatandaşlarımız ile aramızda köprü vazifesi kuruyor ve hizmeti ulaştırma noktasında önemli rol oynuyorlar. Bizler de her daim muhtarlarımızla ilçemize birlikte hizmet ediyor ve güzel hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Bundan sonra da muhtarlarımızla birlikte hareket etmeye devam edeceğiz. Yemek programımıza katılan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

BİHA

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum