Gelinlikle eğlenmek isteyen erkek çocuk, Urfa'da tiktok kurbanı oldu!;

Gelinlikle eğlenmek isteyen erkek çocuk, Urfa'da tiktok kurbanı oldu!

Eyyübiye'de çöpte bulduğu gelinlik ile bir süre dans edip eğlenen erkek çocuğu, daha sonra gelinliği giyince sevinci çevredeki vatandaşlar yüzünden korku ve endişeye dönüştü. Videosu çekilen çocuk Tiktok üzerinden paylaşıldı. "Çocuk gelin" iddiaları da gündeme gelince devreye ilgili kurumlar girdi....

EYYÜBİYE- Şanlıurfa'da Tiktok bu kez bir çocuğun hayatını olumsuz etkiledi.


10-12 yaşlarında bir erkek çocuk, Eyyübiye İlçesi Komiser Şakir Caddesi'nde bulunan Mustafa Kuş Parkı'ndaki çocuk oyun alanında çöpte bulduğu gelinlik ile dans edip eğlendi. İddiaya göre daha sonra arkadaşlarıyla birlikte gülüp eğlenmek için gelinliği giydi. Çocuğun gelinlik giymesinin ardından beklenmedik olaylar yaşandı. Çevredeki vatandaşlardan kimi çocuğu o halde görünce gülüp geçti, kimi gelinliği çıkarmasına yardım etmek istedi, kimi ise videosunu çekti. Video çekilmekten rahatsız olan ve korkusu gözlerine yansıyan çocuğun bu halleri üzerine müzik eklenip Tiktok'ta paylaşıldı. Sansürsüz paylaşılan görüntüler hızla yayıldı. "Dilenci" ve "Çocuk gelin" iddiaları da gündeme gelince devreye ilgili kurumlar girdi.


Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda çocuğun yalnızca çöpten bulduğu gelinlik ile eğlendiği, ailesinin maddi durumunun yerinde olduğu ve dilencilik yapmadığı, çocuk gelin iddialarının da gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.



Kaynak:

İlgili Konular :
,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum