Kılıçdaroğlu'dan Suriyeliler ile ilgili açıklama! "2 yıl içerisinde göndereceğiz";

Kılıçdaroğlu'dan Suriyeliler ile ilgili açıklama! "2 yıl içerisinde göndereceğiz"

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, “Suriyeli kardeşlerimizi en geç 2 yıl içerisinde, ırkçılık yapmadan, kendi ülkelerine göndereceğiz” dedi....

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim çalışmalarını Eskişehir’de sürdürdü.

Kentin Sıhhiye Meydanı'ndaki Millet Buluşması'nda Eskişehirliler ile bir araya gelen Kılıçdaroğlu, konuşmasında Suriyelilere de değindi. Kılıçdaroğlu, Suriyelileri ülkelerine geri göndereceklerini belirterek, “Suriyeli kardeşlerimiz. Onların kendi evlerine dönmelerini istiyor musunuz? Ben AKP ve MHP’ye oy veren vatandaşlarımıza seslenmek istiyorum. Sınırlar neden korunmuyor. 3 milyon 600 bin Suriyelinin bizim ülkemizde ne işi var. Neden çaba harcamadınız. Al sığınmacıların hepsini Saray’a yerleştir kardeşim. Hatay’ın nüfusu değişecek. Bizim çocuklarımız iş bulamıyor. Suriyeli kardeşlerimizi en geç 2 yıl içerisinde, ırkçılık yapmadan, kendi ülkelerine göndereceğiz. Yollarını, okullarını, kreşlerinin hepsini AB fonlarıyla yapacağız” dedi.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum