AK Parti Adayı Cevheri çalışmalarını Birecik’te sürdürdü;

AK Parti Adayı Cevheri çalışmalarını Birecik’te sürdürdü

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Mehmet Ali Cevheri, 14 Mayıs genel seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Cevheri, Birecik Sanayi Bölgesi ve Şıracılar Halı esnafı ile bir araya gelerek destek istedi....

Mehmet Ali Cevheri, seçim çalışmaları kapsamında bir araya geldiği esnaf ve vatandaşları 14 Mayıs genel seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti’nin etrafında toplanmaya davet etti. Ziyaretlerinde Cevheri’ye AK Parti Birecik İlçe Başkanı Halil Yavuz eşlik etti. Cevheri, ziyaretlerinde esnaf ve vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.


CEVHERİ 2’NCİ SEÇİM BÜROSUNU AÇTI

14 Mayıs genel seçimleri için başlatılan çalışmaların ilk gününden bu yana ilçe ve mahallelerde çalışmalarını yürüten Milletvekili Adayı Cevheri, Eyyübiye ilçesinde 2’nci seçim bürosunu da açtı.

Yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen açılışın ardından gelen konuklara teşekkür eden Milletvekili Adayı Cevheri, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Bugün Şanlıurfa’da güzel ilçemizde 2’inci büromuzu açıyoruz. Şükürler olsun ki, Karaköprü büromuzdan sonra burayı da adeta bir miting alanına çevirdiniz. Ne mutlu bize ki nereye gidiyorsak orada bir insan seli oluşuyor. Bundan dolayı sizlere ne kadar hizmet etsek de azdır. Ne kadar hizmetkârlık yapsak azdır. Sizler için ne kadar ter döksek azdır. Allaha şükür, Recep Tayip Erdoğan’ın bir neferi olduk”.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum