Polat: Türkiye yüzyılında AK Parti daha güçlü olacak;

Polat: Türkiye yüzyılında AK Parti daha güçlü olacak

14 Mayıs Genel seçimlerine kala Şanlıurfa’nın dört bir yanında çalışmalarını sürdüren AK Parti Kadroları, vatandaşlardan destek istemeye devam ediyor. AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, Hilvan’da seçim çalışmalarını yoğunlaştırdı....

AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK)  Üyesi Vildan Polat’a Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, İlçe Koordinatörü Abdülkadir Şıtıl, Kadın Kolları Başkanı Melahat Şık, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Bayuk ve Hilvan Belediyesi Meclisi Üyeleri eşlik etti.

Destek çalışmaları sonrası açıklamada bulunan MKYK Üyesi Vildan Polat; “Bugün Hilvan ilçemizde Hilvan Belediye Başkanımız ve AK Parti İlçe Başkanımız Mustafa Cidir ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında ilçe merkezinde faaliyet gösteren esnaflarımızı akabinde kırsal mahallelerimizdeki vatandaşlarımız ile bir araya gelip destek istedik. Ziyaretlerimizde ilçe başkanlarımızın yapmış oldukları çalışmaların yansımalarını gördük. Yeni yüzyılda AK Parti daha güçlü ayak sesleriyle gelecek. 14 Mayıs genel seçimlerinin Cumhurbaşkanımız liderliğinde ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.” açıklamasında bulundu.

BAYIK: GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ

Başkan Bayık yaptığı açıklamada; “14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan için başlattığımız destek çalışmalarını gece gündüz demeden sürdürüyoruz. Bugün ilçe merkezinde faaliyet gösteren esnaflar ve kırsal mahallelerdeki vatandaşlarımızı ziyaret edip oylarına talip olduk. Partimize ve Cumhurbaşkanımıza olan destekler her geçen gün daha artmakta. Hilvan daha önceki seçimlerde olduğu gibi 14 Mayıs 2023 tarihinde de sandık başına gidecek ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan için oy kullanacak.” dedi.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum