Ağan: 14 Mayıs AK Parti’nin zaferiyle sonuçlanacaktır;

Ağan: 14 Mayıs AK Parti’nin zaferiyle sonuçlanacaktır

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan yaptığı açıklamada, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye’nin bugünü ve yarınları için büyük önem taşıdığını belirterek, seçimlerin AK Parti’nin zaferiyle sonuçalanacağını söyledi....

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Genel Seçimleri hakkında bir açıklamada bulundu.

Açıklamasında, Türkiye’nin çok zor bir dönemden geçtiğini vurgulayan İlçe Başkanı Ağan, “İnşallah el ele vererek deprem yaralarımızı birlikte saracağız, biz çok güçlü bir milletiz. 14 Mayıs bir milattır, bu önemli seçimde de Sayın Cumhurbaşkanımızı seçerek hem güçlü devlet güçlü millet olgusunu daha sağlam hale getireceğiz hem de bu kutlu yürüyüşümüze devam edeceğiz” diye konuştu.

14 Mayıs seçimlerinin Türkiye’nin bugünü ve yarınları için büyük önem taşıdığını söyleyen İlçe başkanı Ağan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa’ya ayrı bir sevgisi ve ilgisi olduğunu, bu sevginin 14 Mayıs’ta sandıklarda karşılık bulacağına inandıklarını ifade etti.

Diğer seçimlerde olduğu gibi bu önemli seçim sürecini de Şanlıurfalıların katkılarıyla başarı bir şekilde sonuçlandıracaklarını savunan Ağan, şunları söyledi:

“Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları değerli hemşehrilerimiz yakından görüyor, biliyor ve farkındadır. Böylesine kritik bir süreçte Türkiye’nin bugünlerini ve yarınlarını düşünerek Sayın Cumhurbaşkanımızın etrafında daha fazla kenetlenmeli, onun güçlü liderliğiyle birlikte geleceğe daha umutla ve güvenle bakmalıyız. AK Parti döneminde ülkemize kazandırılan büyük eserleri ve hizmetleri hazmedemeyenler, bu güzellikleri görmek istemeyenler ve ülkemizi itibarsızlaştırmaya çalışanlar var”.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum