Cevheri çifti seçim çalışmasında takdir topluyor;

Cevheri çifti seçim çalışmasında takdir topluyor

ŞANLIURFA’da, AK Parti mevcut milletvekili ve 28. Dönem milletvekili aday adayı olan Mehmet Ali Cevheri ve seçim çalışmalarında kendisine destek olan eşi Filiz Cevheri seçmenlerin takdirini topluyor....

ŞANLIURFA’da, AK Parti mevcut milletvekili ve 28. Dönem milletvekili aday adayı olan Mehmet Ali Cevheri ve  seçim çalışmalarında kendisine destek olan  eşi Filiz Cevheri seçmenlerin takdirini topluyor. 


Şeyhanlı aşiretinin önde gelen aileleri arasında yer alan Cevheri ailesinden 3. dönem olarak milletvekili aday adayı olan AK Parti’li Mehmet Ali Cevheri, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde kent merkezi ve kırsalda hummalı bir şekilde çalışmasını yürütüyor.  Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden başkan seçilmesi için seçim bölgesi olan Şanlıurfa’da, çalmadık ‘kapı’ bırakmayan Mehmet Ali Cevheri, başta Adalet Bakanı Bekir Bozdağ olmak üzere AK Parti’nin 28.Dönem 14 milletvekili aday adayları birlikte koordineli sekilde seçim çalışmasını yürütüyor. Vatandaşların sorun ve taleplerini çözme odaklı olarak çalışmalarını gece geç saatlere kadar sürdüren Cevheri’ye en büyük desteği eşi Filiz Cevher’i veriyor. Seçmenlerin takdirini toplayan Cevheri çifti, AK Parti’nin 14 Mayıs’ta Şanlıurfa’da büyük başarı beklediklerini kaydetti. Özellikle mahalle ve saha toplantılarında kadınlarla biraraya gelen Filiz Cevheri, ise yapmış olduğu ev ziyaretlerinde büyük takdir topluyor.

Kaynak:

İlgili Konular :
, , , ,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum