İYİ Parti lideri Akşener Urfa'da;

İYİ Parti lideri Akşener Urfa'da

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 14 Mayıs seçim çalışmaları kapsamında Urfa’ya geldi. Akşener, seçmenlere "Kime inanıyorsanız oyunuzu ona verin" çağrısında bulunarak, "Bir oy Meral'e, bir oy da Kemal'e" dedi....

ŞANLIURFA  - 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala siyasi partiler de seçim faaliyetlerine hız verdi. Partiler büyük önem verdiği kentlerden biri olan Urfa’ya genel başkanlık düzeyinde ziyaretler gerçekleştiriyorlar.

Bugün sabah saatlerinde kente gelen bir siyasi lider de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener oldu.

Hava yoluyla Urfa’ya gelen Genel Başkan Akşener, GAP Havalimanı’nda İYİ Parti Şanlıurfa 1’inci Sıra Milletvekili Adayı Emin Yetim, İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı M. Sadık Köroğlu, milletvekili adayları ve parti il ve ilçe yöneticileri tarafından karşılandı.

Seçim kampanyaları kapsamında bir dizi ziyaretlerde bulunmak için kente gelen Akşener, partisinin Urfa birinci sıra milletvekili adayı olan Emin Yetim’in Haleplibahçe'deki seçim bürosu açılış törenine katıldı. Akşener burada binlerce kişinin katılımıyla davul-zurna ile karşılandı.

AKŞENER: BİR OY MERAL'E, BİR OY DA KEMAL'E

Genel Başkan Akşener, burada yaptığı konuşmada hırsızlığı ve yolsuzluğu bitireceklerini savunarak, "Sizlerden İYİ Parti'ye ve Sayın Kılıçdaroğlu'na 1'er oy istiyorum. Bir oy Meral'e, bir oy da Kemal'e diyorum" ifadelerini kullandı.

“DEDAŞ BİZİ SOYUYOR”

Urfa’daki DEDAŞ ve tarım sorununa değinen Akşener, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Ben geldim buraya. Bana ne dendi biliyor musunuz? DEDAŞ bizi soyuyor, DEDAŞ biz çiftçilere eziyet ediyor dediler. Siz bunu anlattınız. Benim görevim bunu iktidara iletmektir. Buradan bir çiftçi kardeşimi milletin kürsüsüne getirdim. O bizzat kendi ağzından Urfa’dan çiftçinin durumunu anlattı. Şimdi biz pandemi döneminde ne anladık? Tarım, gıda meğerse beka sorunuymuş. Gıda güvenliğinin sağlanmadığı yerde, bir ülkenin beka güvenliği ortadan kalkarmış. Peki Şanlıurfa tarımda her türlü teşvikin, her türlü gayretin her türlü el tutmanın yapılması gereken bir yer değil midir? Atatürk Barajı’nın bitirilip sulamanın bir an evvel yerine getirilmesi, sulama kanallarının çiftçinin tarlasının sulanmasının bir an evvel bitirilmesi gerekmez mi? İşte biz bitireceğiz. Türkiye’deki hırsızlığı, yolsuzluğu bitirerek bitireceğiz.”

"Ş.URFA'DA 100 GENÇTEN 12'Sİ İŞSİZ"

Şanlıurfa'da yaşayan her 100 gencin 12'si işsiz. Tarımın merkezi olan, Türkiye'yi doyuran bu şehrin destek olarak aldığı pay, Türkiye'nin 81. sırasında. Fakirlikten kurtulmak mümkün mü, iş bulmak mümkün mü? Elbette hayır.

“BUNU SÖYLEYEN AHMAKLAR DA BENİM KİM OLDUĞUMU BİLİRLER”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim akşamına yönelik "Ya şampanya patlatıp kutlayanlar ya da alnını şükür için secdeye koyup rabbine hamdedenler olacak" diyen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a cevap veren Akşener, "Allah kabul etsin inşallah, ben 7 yaşımdan beri 5 vakit namaz kılan hacı bir kadınım. Seçimi kazandığımızda şampanya ile kutlayacakmışız. Namaz kılan bir insan alkolün tadını bilmez. Bunu söyleyen ahmaklar da benim kim olduğumu bilirler. Bulunduğum yerde o kadehler kalkmaz be kardeşim." dedi.


“OYLARINIZI ÇANTADA KEKLİK SAYDIRMAYIN”

Akşener, konuşmasını şöyle sonlandırdı:

"Savaşa gitmiyoruz, seçime gidiyoruz. Seçim seçmen için bayramdır, sizden ricam ben başta olmak üzere herkesi tartın. O tartının neticesinde vicdanınıza, aklınıza, kalbinize hangimiz uyuyorsak ona oy verin. Oylarınızı çantada keklik saydırmayın. Siyasetçi takımına, sizi istismar etmelerine müsaade etmeyin. Aranızda olmaktan büyük bir mutluluk duydum. Şanlıurfa'nın, Türkiye'nin her yerinde gencin, yaşlının, emeklinin, kadının, haksızlığa uğrayanın çözümü inşallah 14 Mayıs akşamı vereceğimiz oylarla helal oylarla biz kazanacağız ve onları çözeceğiz inşallah."

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum