Karaköprü’de vatandaşlar boş zamanını sanatla değerlendiriyor;

Karaköprü’de vatandaşlar boş zamanını sanatla değerlendiriyor

Karaköprü Belediyesi’nin açtığı KARAMEK kurslarıyla vatandaşlar zamanını meslek ve sanat kurslarında değerlendirirken, resim kursunda da aldıkları eğitimle birbirinden güzel eserler ortaya çıkarıyor....

Karaköprü Belediyesi vatandaşlar için kurs faaliyetlerini sürdürüyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yürütülen KARAMEK (Karaköprü Merkezi Eğitim Kursları) ile vatandaşların hem mesleki beceri kazanması hem de boş zamanlarını sanat öğrenerek değerlendirmesi sağlanıyor.

Necmettin Cevheri Kültür ve Gösteri Merkezi’nde açılan resim kursunda ev hanımları ve güzel sanatlar fakültesine hazırlanan gençler el becerisi ve temel çizim eğitimleri alırken, hayal gücü ve becerilerini birleştirip güzel tablolar ortaya çıkarıyorlar.      

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, vatandaşların sosyal faaliyetlerde yer almasına önem gösterdiklerini belirterek bu anlamda çeşitli kurslar açtıklarını dile getirdi.

Başkan Baydilli, “Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından vatandaşlarımıza faydalı olacak, mesleki ve beceri anlamında onlara yeni şeyler katacak kurslar açılıyor. Bu kurslarımızda özellikle ev hanımları boş zamanlarını bu şekilde verimli hale getiriyor. Öğrendikleri beceriler sonucunda ürettikleri ürünlerin satışıyla aile bütçelerine katkı da sağlıyorlar. Kurslarımıza ilgi gösteren, katılan tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Karaköprü Belediyesinin açtığı resim kursu ve diğer kurslara başvurmak isteyen vatandaşlar www.karamek.com adresinden başvuruda bulunabilirler.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum