Hem turist rehberliği hem de iletişim konulu toplantı;

Hem turist rehberliği hem de iletişim konulu toplantı

Turist Rehberleri Odaları Birliği TUREB Ankara’da Birlik merkezinde üç kurulu; yönetim, denetim ve disiplin kurulları bir araya gelerek hem Türkiye’de bulunan turist rehberlerini ilgilendiren konular hem de kurullar arası iletişim konuları gündemli toplanıldı....

TUREB Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Eğinlioğlu, TUREB Denetim Kurulu Başkanı Müslüm Çoban, TUREB Disiplin Kurulu Başkanı Asmen Yalçın Kaya ve üç kurulun üyeleri bir araya geldi.

Birlik Başkanı Hakan Eğinlioğlu “Kurullar arasında istişare toplantılarının daha sık yapılmasını önemsiyoruz. Turist rehberlerinin saha da karşılaştıkları problemleri çözmek, sahte rehber denetimlerinin planlanması ve deprem bölgesinde ki Turist Rehberleri Odalarını ziyaret edip deprem bölgesinde ki şehirlerin yeniden turizm faaliyetlerinin başlaması için girişimlerde bulunacağız” dedi.

 

ÇOBAN: KURULLARIN BİR ARAYA GELMESİ OLDUKÇA ÖNEMLİDİR

TUREB Denetim Kurulu Başkanı Müslüm Çoban da “Birliğin üç kurulunun bir araya gelmesi oldukça önemlidir, sorunlara çözüm bulmak ve daha güzel faaliyetler yapmak için herkesin fikirlerini alıp birlikte hareket etmek hem Turist rehberleri hem de ülke turizm politikaları açısından faydalı olacaktır. Üç kurulun bir sonraki dönemde Şanlıurfa’da toplanması için davet ediyorum. Deprem bölgesindeki turist rehberlerinin sorunları ve bu şehirlerde turizmin gelişmesine katkıda bulunmak için gerekli çalışmaları koordine etmek istiyoruz” ifadesini kullandı.

TUREB Disiplin Kurulu Başkanı Asmen Yalçın Kaya ise “Her şeyimizi borçlu olduğumuz turist rehberliğinin daha güzel ve ileri seviyelere ulaştırılması için daha çok çaba göstermeliyiz. Turist rehberlerinin gelişimi için faaliyetler artırılmalı. Genel Kurulda seçimle oluşturulan Kurulların daha sık bir araya gelmesi hem mesleğimize hem de Birliğimize güç katacaktır” diye konuştu.

BİHA

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum