Şanlıurfaspor’dan açıklama: Tüm iddiaların gerçeği kamuoyu ile paylaşılacak;

Şanlıurfaspor’dan açıklama: Tüm iddiaların gerçeği kamuoyu ile paylaşılacak

Şanlıurfaspor, geçtiğimiz günlerde yollarını ayırdığı Teknik Direktör Bozkurt’un sarı yeşilli ekibe yönelik sarf ettiği açıklamalara ilişkin sezon bitiminde tüm iddiaların kamuoyu ile paylaşılacağını bildirdi....

Şanlıurfaspor, geçtiğimiz günlerde yollarını ayırdığı Teknik Direktör Serdar Bozkurt’un medyada yer alan ve kişileri hedef alan açıklamaları, kulüp yönetiminin üzüntü ile karşılandığını, sezon bitiminde de ortaya atılan tüm iddialara yönelik kamuoyuna gerçeklerin paylaşacağının sosyal medya aracılığıyla bildirdi.

Kulübün sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, “Geçtiğimiz günlerde yollarımızı ayırdığımız Teknik Direktör

Serdar Bozkurt'un medyada yer alan ve kişileri hedef alan açıklamaları Şanlıurfaspor Kulübümüzce üzüntü ile karşılanmıştır.

Bozkurt'un değerlendirmesinde yer alan 'futbolcuların prim alacakları ve peşinat ödemeleri' gibi hususlar kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. 1. Lig hedefine doğru moral ve motivasyonu yüksek tutmak istediğimiz futbolcularımıza yönelik kulübümüzce alacak - verecek hususlarında hiçbir sıkıntı yaşanmaz iken; bir teknik direktörün böylesine hassas bir süreçte sergilemek istediği tartışma çabasını da taraftarımızın takdirine sunuyoruz.

Öte yandan Serdar Bozkurt'un ayrılışı; kişilerin istek ve arzuları ile değil, Yönetim Kurulumuzca karara bağlanmış ve hocanın tüm ödemeleri de kendisine yapılmıştır. Özetle ayrılış 'görevine son verme' değil 'karşılıklı anlaşma' esası ile gerçekleşmiştir. Şu net bilinmelidir ki; Şanlıurfaspor Kulübümüz, hiçbir kişi veya ismin kişisel çıkar ve tartışma konusu olamayacaktır. Hedefimiz bu sezon için 1. Lig'e yükselmektir ve bu süreçte tüm taraftarımızı takımına zarar verecek tartışma hususlarından uzak durmaya davet ediyoruz. Sezon bitiminde tüm iddiaların gerçekliği de düzenlenecek basın toplantısıyla kamuoyuna açık ve net bir şekilde duyurulacaktır” ifadeleri kullanıldı.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum