Aday Yavuz seçim çalışmalarını sürdürüyor;

Aday Yavuz seçim çalışmalarını sürdürüyor

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Milletvekili Adayı İsmail Yavuz, seçim çalışmaları kapsamında Bozova'da ziyaretlerde bulundu....

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Milletvekili Adayı İsmail Yavuz, Bozava ilçesine bağlı Şanlıavşar mahallesi ve bölgede ziyaretler gerçekleştirdi.

Bozova’daki kırsal mahalle ziyaretleri sonrası açıklamalarda bulunan aday Yavuz şu ifadeleri kullandı:

“Kırsal mahallelerde görmüş olduğumuz, destek sözleri bizleri ziyadesiyle memnun etti. Kırsal da sevgi ve muhabbeti bizlere yaşatan Bozovalı hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum.

Milletvekili seçimlerde Bozova da büyük bir sürpriz beklediğimizi görmüş olduğumuz ilgi ve teveccühün karşılığı olarak bizlerde Bozova ya gereken önemi vereceğimizi üstümüze görev edinen projelere destek noktasında takipçi olacağımızın sözünü veriyoruz. Şunu unutmamak ta fayda vardır. Bizler tepede inen, parasına güvenen, Şanlıurfa'yı cepte keklik gören siyasileri görmekte ve bu şekilde siyaset yapanlara fırsat verilmeyeceğini biliyoruz.

Kısa bir süre önce iktidara Şanlıurfalı hemşehrilerimi örnek göstererek koyunlar gibi oy veriyorlar sözlerini sarf edenler bu gün dahi Şanlıurfa'ya uğramaz oldular. Neden uğramadıklarını soralım siz Şanlıurfa'yı ceptemi görüyorsunuz ki uğramıyorsunuz. Buradan kıymetli Şanlıurfalı hemşehrilerime sesleniyorum 14 Mayıs'ta Şanlıurfa'yı cepte görenleri sandıkta en güzel cevabı verelim.”

BİHA

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum