Türkiye’nin İlk ‘Dijital Genç Seçim Ofisi’ Şanlıurfa’da açıldı;

Türkiye’nin İlk ‘Dijital Genç Seçim Ofisi’ Şanlıurfa’da açıldı

14 Mayıs'ta yapılacak olan milletvekilliği seçimleri öncesinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Önen’in gençlere yönelik hazırladığı Haliliye ilçesindeki Türkiye’nin ilk ‘ Dijital Genç Seçim Ofisi’ Adalet Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Bekir Bozdağ’ın katıldığı törenle açıldı....

14 Mayıs'ta yapılacak olan milletvekilliği seçimleri öncesinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Önen’in gençlere yönelik hazırladığı Haliliye ilçesindeki Türkiye’nin ilk ‘ Dijital Genç Seçim Ofisi’ Adalet Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Bekir Bozdağ’ın katıldığı törenle açıldı.

AK Parti’nin Şanlıurfa'dan birinci sıradan milletvekili adayı gösterdiği Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Haliliye’de AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen’in gençlere yönelik hazırladığı Türkiye’nin ilk ‘Dijital Genç Seçim Ofisi’nin açılışını yaptı.

Açılışa Bozdağ’ın yanı sıra AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayları, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçe gençlik kolları başkanları, gençler ve birçok partili katıldı.

BAKAN BOZDAĞ: GENÇLER BİZİM HERŞEYİMİZ, GELECEĞİMİZ

Açlışta konuşan Bakan Bozdağ, Dijital Genç Seçim İrtibat Ofisi’nin Şanlıurfa’ya kazandırılmasında öcülük eden Emin Önen’e teşekkür ederek, “Böyle bir gençliğe yaraşır, yenilikçi, değişimci ve teknolojik seçim bürosunun açılması ancak Şanlıurfa’nın gençlerine yaraşırdı. Bu yüzden Emin kardeşime böylesi örnek ve öncü teşebbüsünden dolayı teşekkür ediyorum. Ancak, Şanlıurfa’nın gençleri böylesi bir güzelliğe öncülük ederdi. Gençler bizim herşeyimiz, geleceğimiz. Biz inanıyoruz ki, Türkiye’nin geleceği gençlerin omuzunda daha da güçlenecek ve daha ileriye gidecektir.”  dedi.

“BÖYLE MUHTEŞEM BİR İLE BİR ÖZEL VAKIF ÜNİVERSİTESİ DE YAKIŞIR”

Şanlıurfa’ya ikinci vakıf üniversitesinin çok yakışacağını belirten Bozdağ, “Böyle muhteşem bir ile bir özel vakıf üniversitesi de yakışır diyoruz ve bunun gelmesinede öncülük edeceğimizi buradan ifade etmek istiyorum.”

ÖNEN: BUGÜN TÜRKİYE’DE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

“Bugün Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyoruz. AK Parti her zaman Türkiye’de ilkleri gerçekleştiren bir parti ve gençlere önem veren bir parti. Ben 30 yaşında Türkiye’nin en genç milletvekili olarak o zamanki abilerimizle beraber parlementoya göndermesi bize verdiği önem ve güvenle birçok tecrübeyi elde ettik. Milletvekilliğinden cumhurbaşkalığı, baş danışmanlığına oradan büyük elçiliğe ve oradanda baba ocağına geri döndük. 28’nci dönem milletvekili adayı olarak aranızdayım. İnşallah bugün gençlerin fikirlerini aldığımız, onlarla birlikte hasbihal ettiğimiz, her türlü projeye açık olduğumuz bir dijital ofis açıyoruz. Bu ofiste sınırsız internet var. Biz gençlerin sosyal medyadan kopmadan, dijital dünyadan kopmadan sohbet edeceğimiz bir ofis açıyoruz. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.”

Tören konuşmaların ve kurdele kesiminin ardından sona erdi.

BİHA


 

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum