Deprem nedeniyle trafiğe kapanan Atatürk Bulvarı yarın açılıyor;

Deprem nedeniyle trafiğe kapanan Atatürk Bulvarı yarın açılıyor

Adalet Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Bekir Bozdağ, ilde deprem sonrası ağır hasarlı binaların bulunduğu ve trafiğe kapatılan Atatürk Bulvarı'nın yarın trafiğe açılacağını duyurdu....

Adalet Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa 1. Sıra Milletvekili Adayı Bekir Bozdağ, kentte uzun süredir trafiğe kapalı olan Atatürk Bulvarı'nın trafiğe açılacağı tarihi duyurdu.

Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından düzenlenen programda konuşan Bozdağ, deprem nedeniyle trafiğe kapan Haliliye ilçesinde yer alan Atatürk Bulvarı’nın yarın trafiğe açılacağını duyurdu.

Bozdağ, konuya ilişkin şunları kaydetti:  

“Şanlıurfa sanatkar ve esnafının sıkıntı çektiği konulardan birisi Atatürk Bulvarı'nın trafiğe kapatılmış olmasıdır. Ben gereken yerlerle görüşmeleri yaptım. Valimizle de konuştuk. İnşallah yarın Şanlıurfa'da Atatürk Bulvarı'nın trafiğe açacağız.  Yeni dönemde üzerinde duracağımız işlerden birisinin Şanlıurfa'da turizm sektöründen daha fazla pay alan, transit şehir değil hedef şehir haline gelmesi konusunda yoğun bir gayretin, çabanın içinde olacağımızı bilmenizi isterim”.

BİHA 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum