Vali Ayhan’dan sağlık çalışanlarına teşekkür belgesi;

Vali Ayhan’dan sağlık çalışanlarına teşekkür belgesi

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, afet sürecinde gayretleri ve yürüttükleri özverili çalışmalarından dolayı sağlık personelini başarı belgesi takdim etti....

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans salonunda düzenlenen programa; Vali Ayhan’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Yeliz Mercan, Şanlıurfa İl Sağlık Müdür Vekili Ögr. Üyesi Dr. Faruk Günak, Şanlıurfa İl Sağlık Eski Müdürü Prof.Dr. Mehmet Gülüm, Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü hizmet başkanları, ilimizdeki kamu ve özel hastanelerin başhekimleri ve sağlık bakım hizmetleri müdürleri ve sağlık çalışanları katıldı.

 Programda konuşan Vali Ayhan, şunları kaydetti:

 "Son süreçte yapılan çalışmalardan dolayı sağlık çalışanlarımıza teşekkür etmek, arkadaşlarımızı takdir etmek ve Şanlıurfa İl Sağlık Eski Müdürü Prof.Dr. Mehmet Gülüm hocamıza da teşekkür ederek uğurlamak için bir araya geldik. İnsanların biçare olduğu, umutsuz olduğu anda umut olmak el uzatmak bir dua kapısı olmak sağlık teşkilatına özgü bir durumdur. Pandemide çok zorlu şartlar altında çalıştınız kahramanlık hikâyeleri yazdınız. Vefat edenler oldu. Deprem zamanında en hızlı aksiyon alan ilimizde de şahitlik ettiğimiz sağlık teşkilatıydı. İlimizde kendi yükümüz değil komşu illerimizinde yükünü kaldırdık. Hiçbir olumsuzluk ile karşılaşmadığımızı ifade etmek istiyorum. İlimize nakil edilen hastalar değil hasta yakınları ile de bire bir ilgilenme konusunda kahramanlık hikâyeleri yazdınız. Yolunuz bahtınız açık olsun gününüz kutlu olsun”


Vali Ayhan, afet sürecinde özveriyle çalışan sağlık çalışanlarına ve sağlık idarecilerine, teşekkür belgesi takdim etmesinin ardından program sona erdi.


BİHA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum