AK Parti Adayı Önen'den muhalefete eleştiri;

AK Parti Adayı Önen'den muhalefete eleştiri

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Önen, Eyyübiye'de çok amaçlı salon açılışına katıldı. Etkinlikteki konuşmasında muhalefeti eleştiren Önen, "Muhalefet birbirine düşmüş durumda. Birinin söylediğini diğeri yalanlıyor" dedi....

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Önen seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Emin Önen, partinin diğer adayı İlhani Günbegi ve Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ile Dikme Mahallesi'nde yapımı tamamlanan çok amaçlı salonun açılışına katıldı.

Burada bölge muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelen Emin Önen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti'ye destek istedi.

Muhalefetin tutumlarını hatırlatan Önen, "Muhalefet birbirine düşmüş durumda. Birinin söylediğini diğeri yalanlıyor." dedi.

Önen açıklamasının devamında ise şu ifadelere yer verdi:

"Kendi listelerinden koyduğu adayları kendileri eleştiriyorlar. Daha da düşünün bunlar memleketi yönetmeye çalışacaklar. Daha kendilerini yönetmekten acizler kendileri içinde birlik ve beraberlikleri yok. Şimdi gelecekler memleketi yönetmeye çalışacaklar. İşte diyorlar ki bizi deneyin ne olur. Türkiye deneme tahtası mı? Siz geleceksiniz memleketin başına geçeceksiniz memleketi batıracaksınız. Sonra ne olacak hepimiz çekeceğiz. Hepimiz aynı gemi içerisindeyiz. O yüzden seçimde değerli kardeşlerim Cumhurbaşkanımıza gidecek oylar kadar AK Parti'ye gidecek oylar da kıymetlidir. Hani bazı yerlere diyorlar gönlü kırılmış aklında başka bir şey gelmiş, işte ben AK Parti'ye Cumhurbaşkanına Recep Tayyip Erdoğan'a destek vereceğim ama listede boşa atacağım veya başka bir düşünce içerisinde. Bu çok tehlikeli eğer siz Cumhurbaşkanımızı Başkomutan olarak gönderiyorsak yanında askerleri de göndermek zorundayız. Türkiye genelinde önemli bir milletvekili sayısına ulaşmamız lazım."

Açılışın ardından Türkiye bir ilk olan Dijital Genç Seçim Ofisine geçen Emin Önen, Milletvekili Adayı Emre Karaçizmeli ve gençlerle bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum