Urfalılar TOGG’u çok sevdi;

Urfalılar TOGG’u çok sevdi

TOGG rüzgarı Urfa’yı sardı. Vatandaşlar kent merkezindeki tanıtım alanında halka açılan TOGG'a binmek ve fotoğraf çektirmek için sıraya girdi....

Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili olan Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), Türkiye'nin pek çok noktasında görücüye çıkıyor. TOGG rüzgarı Şanlıurfa’da da esiyor.

Anadolu turu kapsamında TOGG, Şanlıurfa’da kent merkezindeki bir alışveriş merkezinin bulunduğu açık alanda sergileniyor.

TOGG'u görmek isteyen vatandaşlar ise adeta birbiriyle yarıştı.

Yerli otomobilin etrafında kalabalık oluşturan meraklı vatandaşlar, aracın içinden dışından bol bol fotoğraf çektirdi. Bazı vatandaşlar da sosyal medya aracılığıyla TOGG’la canlı yayın yaptı.

Yerli ve milli aracın inceleyen ve özellikle teknoloji ve tasarımı beğendiklerini söyleyen vatandaşlar ayrıca TOGG’a da sahip olmak istediklerini söyledi.

SEYDİ: GÖRÜNCE KOŞUP GELDİM

Yolda geçerken TOGG’un sergilendiğini görünce hemen koşup geldiğini söyleyen Muhammed Seydi, yerli ve milli otomobili inceleyip, bol bol fotoğraf çekti. TOGG’u çok beğendiğini ve araca sahip olmak için de sipariş verdiğini söyleyen Seydi, şunları söyledi:

“TOGG’u görmek için geldi. Allah bu aracı yapanlardan razı olsun. Aracı inceledik. Türkiye’nin kendi ürettiği otomobil çok güzel. TOGG’un içini de gezdim. Aracın içi de çok konforlu görünüyor. Bu aracı inkâr edenler var. ‘Nerde fabrikanız, aracın parçaları yerli değil başka ülkelerden geliyor’ diyenleri bekliyoruz. Böyle diyenler gelip yerli aracı görsün. TOGG gerçekten çok şahane. Yerli aracımız içinde siparişimi de yaptım. İnşallah en kısa sürede bu muhteşem araca sahip olacağım.”

NURİ: MÜKEMMEL BİR TASARIMI VAR

TOGG’u ilk kez yakından görme fırsatı bulduğunu dile getiren vatandaş Mehmet Nuri, yerli ve milli aracın şoför koltuğuna oturup ön kısmını inceledi.

TOGG’un güzel bir tasarıma sahip olduğunu belirten Nuri, “Hayatımda ilk defa TOGG’u canlı görüyorum. Yerli aracın içini de görme imkânım oldu. Otomobil inanılmaz şekilde güze ve konforlu. Teknoloji olarak aracın ön kısmı çok dikkat çekiyor, mükemmel bir tasarımı var. TOGG’a sahip olmak isterim. Gerçekten de TOGG çok güzel” ifadelerini kullandı.

ÖZTÜRK: DİĞER ÜLKELER TOGG’U KISKANIYOR

TOGG’un üretimine katkı sağlayan herkese teşekkür eden vatandaş Harun Öztürk de şunları söyledi:

“Allah, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan razı olsun. Bizim böyle yerli ve milli bir aracımızın olması, dış ülkeler tarafından kıskanılıyor. TOGG’u inceliyoruz. Otomobil on numara olmuş. Teknoloji yönünden de araç muhteşem olmuş. İnşallah bu süper araç bize de kısmet olur. Yerli aracımız tüm Türkiye’ye hayırlı olsun”.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum