İYİ PARTİ ADAYI YETİM HAŞİMİYE ESNAFINI DİNLEDİ;

İYİ PARTİ ADAYI YETİM HAŞİMİYE ESNAFINI DİNLEDİ

İYİ PARTİ ADAYI YETİM HAŞİMİYE ESNAFINI DİNLEDİ...




İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim'in seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretler, şehir genelinde büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Emin Yetim, son olarak Haşimiye Meydanı'nda bulunan Özdiker Kuyumcular Çarşısı ve İsotçular çarşısında ve Dergâh Çarşısında yer alan esnafları ziyaret ederek, sorunlarını yakından dinledi.
İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim’in Eyyübiye ilçesine bağlı bulunan Haşimiye Çarşısı, Kunduracılar Çarşısı, İsotçular ve Dergâh Çarşısında bulunan esnaf ve vatandaş ziyaretlerine İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Mehmet Sadık Köroğlu ve Eyyübiye eski Belediye Başkanvekili Bilal Tekatlı eşlik etti.
Ziyaretler sırasında, İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, esnafların sorunlarına ilişkin detaylı bilgi aldı ve çözüm önerilerini paylaştı. Esnafların en çok dile getirdiği sorunlar arasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından esnafın fikri alınmadan istimlâk edilen ve sıkça gündemde yer alan Özdiker Kuyumcular Çarşısının yıkılacağı ve oluşan ekonomik sıkıntılar, vergi yükü, işyeri kiraları ve sürekli artan enflasyon nedeniyle yaşanan zorluklar yer aldı.
İYİ Parti Adayı Emin Yetim, bu sorunların çözümü için yapılacak çalışmalar hakkında da detaylı bilgi verdi. Özellikle küçük esnafın desteklenmesi, vergi yükünün azaltılması, işyeri kiralarında indirim yapılması gibi konulara önem veren Yetim, aynı zamanda sürekli artan enflasyon altında ezilen esnaflara sağlanacak olan destekler hakkında da bilgi verdi.
Esnaflar, İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim'in ziyaretlerinden oldukça memnun kaldıklarını belirttiler. Esnafların sorunlarına sıcak bir yaklaşımla çözüm önerileri sunan Yetim, iş dünyasının desteğini de kazandı.
Eyyübiye ilçesine bağlı bulunan Haşimiye Meydanı'nda gerçekleştirilen bu ziyaretler, İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim'in seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği önemli bir etkinlik olarak kaydedildi. Yetim, tüm esnaflara teşekkür ederek, seçildiği takdirde halkın sorunlarına daha fazla odaklanacağı sözünü yeniledi.

Kaynak:

İlgili Konular :
,
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum