Şanlıurfa CHP’de seçim öncesi güvenlik toplantısı;

Şanlıurfa CHP’de seçim öncesi güvenlik toplantısı

CHP Şanlıurfa İl Başkanlığı, yarın yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi ‘seçim güvenliğiyle’ ilgili basın açıklaması düzenledi....

ŞANLIURFA -Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa İl Başkanlığı, yarın yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri için bir açıklama yaptı. Seçim güvenliğine ilişkin açıklamayı CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ yaptı. 

KARADAĞ: ŞANLIURFALI HEMŞEHRİLERİMİZİ SANDIKLARA DAVET EDİYORUM

Millet İttifakı milletvekili adaylarının da katıldığı toplantıda Karadağ, şu ifadeleri kullandı:

“Ülkemiz açısından büyük önem arz eden 14 Mayıs 2023 seçimleri yarın gerçekleşecektir. Yarın oy kullanma sürecinin demokrasi şöleninde geçeceğinin inancındayım. Oy kullanacak tüm Şanlıurfalı hemşehrilerimizi sandıklara davet ediyorum.

Sandık güvenliği ve demokrasimize gölge düşmemesi adına, her türlü antidemokratik eylemden kaçınılması, herhangi bir sıkıntının yaşanmaması adına engelleyici tedbirlerin alınması için başta Valilik olmak üzere, Emniyet müdürlüğü, Jandarma il komutanlığı ve görev alacak tüm kolluk kuvvetlerinin bu konuda gerekli hassasiyeti göstermesi tek temennimizdir”.

BİHA 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum