Bağımsız aday Aslantaş: Kendi sandığımda bana oy çıkmadı;

Bağımsız aday Aslantaş: Kendi sandığımda bana oy çıkmadı

Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Abdülkadir Aslantaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, oy kullandığı sandıkta kendisine oy çıkmadığını belirterek, “Demokrasi bir ülkede yaşıyoruz ama demokratik bir ortamda seçimin olmadığını belirtileridir bunlar” dedi....

ŞANLIURFA -Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Abdülkadir Aslantaş, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda oy kullandığı sandıktan kendisine oy çıkmadığına sitem etti.

14 Mayıs Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine dair sandık kurullarının kararları ve tutanaklarına karşı rutin itiraz süreçleri sürüyor.

Seçimlerde Şanlıurfa'dan bağımsız aday olan Abdülkadir Aslantaş, TikTok hesabında oy kullandığı sandıktan kendisine oy çıkmadığını söyledi.

ASLANTAŞ: KENDİ SANDIĞIMDA KULLANDIĞIM OYUM YOK

Bağımsız milletvekili adayı Abdulkadir Aslantaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Şanlı şehrin şanlı insanlarına ben çok teşekkür ediyorum. 14 aydır sahadayız. 14 ayın her günü yaklaşık olarak sabahtan akşam 12 'ye kadar insanlarımızla kucaklaştık, insanlarımızla selamlaştık.

Bizlere atılan resimlerde yaklaşık olarak 18 bin 750 oy var. Bozova'nın iki sandığının birinde 491 oy, bir sandıkta ise 277 oy bu oyların tamamı ortada yok ve ben kendi sandığımda kullandığım oyum yok. Şimdi diyeceksiniz ki onu nereden biliyorsunuz. Çünkü o sandıktan hiç oy çıkmamış. Diyorum ki demokrasi bir ülkede yaşıyoruz ama demokratik bir ortamda seçimin olmadığını belirtileridir bunlar ifadelerini kullandı.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum