Urfa’daki üniversite hastanesi en üst düzey hizmet veren acil servislerden;

Urfa’daki üniversite hastanesi en üst düzey hizmet veren acil servislerden

Harran Üniversitesi Hastanesi Erişkin Acil Servisi, ülkede yer alan hastanelerin acil servisleri arasında en üst düzeyde hizmet veren servislerden biri olarak tescillendi....

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, göreve başladığı günden beri üniversite hastanesinin daha iyi konuma gelerek hizmet kalitesinin artması için verdiği gayretlerin meyvesini almaya başladı.

Harran Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi, tüm denetim aşamalarından başarıyla geçerek 3. seviye Erişkin Acil Servis olarak tescillendi.

Seviyelendirme, acil hasta kapasitesi, acil vakaların özelliği ve vakanın branşlara göre ağırlıklı oranı, fiziki şartları, bulundurduğu malzeme, tıbbi donanım, personelin niteliği, hizmet verdiği bölgenin özellikleri, bulunduğu konum, bünyesinde faaliyet gösterdiği sağlık tesisinin statüsü gibi ölçütler dikkate alınarak yapıldı.

Harran Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi bu onayıyla, 24 saat uzman hekim kontrolünde, ileri tetkik yapabilme imkânı sağlayan tıbbi donanıma sahip ve her durumda yoğun bakım hizmeti verebilecek kapasiteye sahip olacak.

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, tescil işleminin hastaneleri için büyük bir gurur kaynağı olduğunu vurgulayarak, “Sağlık Bakanlığı Şanlıurfa Acil Servis Hizmetleri Başkanlığınca yapılan incelemeler sonucunda Harran Üniversitesi Hastanesi Acil Servimiz tüm aşamaları geçerek 3. seviye acil servis olma hakkını kazanmış oldu.

Göreve başladığımız günden beri Harran Üniversitesi Hastanemizin daha iyi konuma gelerek hizmet kalitesinin artması için gece gündüz demeden gayret ediyoruz. Bu gayretimiz sonuçlarını vermeye başladı.Bu konuda emek sarf eden tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum