Erdoğan deprem bölgesinde kalıcı konutlar ne zaman teslim edileceğini açıkladı;

Erdoğan deprem bölgesinde kalıcı konutlar ne zaman teslim edileceğini açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekim-kasım aylarıyla birlikte kalıcı konutları hak sahiplerine teslim etmeyi planladıklarını belirterek, hak sahipliği başvurularının da e-Devlet üzerinden artık yapılabileceğini duyurdu....

28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerine 8 gün kala Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'ı ziyaret etti.

Vatandaşlara hitap eden Erdoğan, deprem bölgesindeki kalıcı konutların inşaatıyla ilgili bilgi verdi.

AFAD'IN HAK SAHİPLİĞİ BAŞVURULARI BAŞLADI

Konutların yakın zamanda bitirilmesinin planlandığını vurgulayan Erdoğan, şunları söyledi:

“Önümüzdeki ekim-kasım aylarıyla birlikte kalıcı konutları hak sahiplerine teslim etmeyi planlıyoruz. Ulaştırma Bakanlığı pazartesi günü Elbistan-Malatya yolunun ihalesini gerçekleştiriyor. Bu arada tabii köy evlerinin de teslimlerini etap etap yapacağız. AFAD'ın hak sahipliği başvurularının bugünden (cumartesi)  itibaren e-devlet üzerinden de yapılabileceğinin müjdesini sizlerle paylaşmak istiyorum.”

Depremden etkilenen tüm vatandaşları yenide ayağa kaldıracaklarını ifade eden Erdoğan, “Şartlar ne olursa olsun biz, devletimizle AFAD’la tüm depremzedelerimizi yeniden ayağa kaldıracağız. Biz eser ve hizmet siyaseti yaparken kimsenin kökenine, siyasi tercihine bakmayız. Bizim kazandığımız her yerde herkes kazanır, kimse kaybetmez” dedi.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum