Urfalı erkek kime oy verdiğini kanıtlamak için pusulayı evine götürdü;

Urfalı erkek kime oy verdiğini kanıtlamak için pusulayı evine götürdü

Şanlıurfa’da, 14 Mayıs’taki cumhurbaşkanı seçiminde hangi adaya oy verdiğini kanıtlamak için oy pusulasına eşine götüren Hacı Derintaş, itirafıyla sosyal medyada gündem oldu....

Türkiye, geçen pazar sandık başına gitti. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekilleri Seçimleri’nde Şanlıurfa’da da yaklaşık 1 milyon seçmen oy kullandı.

Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerindeki tercihlerine ‘evet’ mührü basan seçmenler, oy pusulalarını zarfa koyarak sandığa attı. Ama Şanlıurfalı Hacı Derintaş öyle yapmadı.

Eşinin hangi adaya oy verdiğini inandırmak isteyen Derintaş, oy pusulasını evine götürdü. Derintaş, oyunu Kemal Kılıçdaroğlu’na verdiğini oy pusulasını eşine göstererek kanıtladı. Derintaş’ın itirafı sosyal medyada gündem oldu.

Hacı Derintaş, o anları şöyle anlattı:

“Oyumu kullandım eve gittim, eşim bana dedi ‘Hacı sen oyunu kime verdin?’ Dedim valla ben ‘Kılıçdaroğlu’na verdim’ Dedi ben ‘İnanmıyorum’ ben de dedim inanmıyorsan zarfımı çıkardım kullandığım pusula aa budur dedim. ‘Aboooww sen sandığa atmamışsın’ dedi. Seni inandırmak için aaa buraya getirdim…”.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum