AK Parti Şanlıurfa’da sahaya indi;

AK Parti Şanlıurfa’da sahaya indi

AK Parti Şanlıurfa’da, 28 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri öncesi sahaya indi....

28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan cumhurbaşkanı 2.tur seçimleri öncesi AK Parti heyeti Şanlıurfa’da çalışmalara başladı.

VEKİL DUSAK SİVEREK’TE

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Prof.Dr. Abdurrahim Dusak, Siverek ilçesinde Hasan Çelebi Mahallesi, Esmer çayı Caddesi, Abdülkadir Odabaşı Caddesi,15 Temmuz Demokrasi Caddesi, Güney Mahallesi Atatürk Bulvarı, Cami Kebir Mahallesi Adnan Menderes Caddesini ve kanaat önderi Ahmet Delen ve ailesini ziyaret ederek hem vatandaşların talep ve önerilerini dinledi hem de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’a daha güçlü destek verilmesini istedi.

Milletvekili Dusak, 21 yıllık AK Parti hükümetinin yaptığı çalışmaları anlatarak, 28 Mayıs seçiminin önemine dikkat çekti. Dusak, “Türkiye Yüzyılı hedeflerine ancak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ulaşabiliriz.” İfadelerini kullandı.

CEVHERİ EYYÜBİYE VE HALİLİYE’DE

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Eyyübiye ve Haliliye esnafından destek istedi.

14 Mayıs seçimlerinde 28. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili seçilen Mehmet Ali Cevheri, ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için destek çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Eyyübiye Akşemsettin Mahallesi ve Süleymaniye Mahallesinde Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Milletvekili Cevheri,  Esnaf ve Vatandaşlar ile bir araya gelerek Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek istedi.

PINARBAŞI BİRECİK’TE

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Av. Mehmet Faruk Pınarbaşı, Birecik ilçesine bağlı kırsal mahallelerde vatandaşları ziyaret ederek 28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek verilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Vekil Pınarbaşı Birecik ilçesinde kırsal mahalleleri adım adım gezerek vatandaşlarla bir araya geliyor. Yapılan ziyaretlerde 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemine vurgu yapan Pınarbaşı, meclis çoğunluğunun cumhur ittifakında olduğunu ve 28 Mayıs'ta yapılacak seçimde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da yüzde 60’ın üzerinde bir oy alarak Türkiye'nin istikrarlı duruşunu devam ettireceğini söyledi.

BİHA

 

 

 

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum