Urfa’da öğrencilere spor malzemesi dağıtıldı;

Urfa’da öğrencilere spor malzemesi dağıtıldı

TMOK’un hayata geçirdiği “Sporla Güçlen” projesi kapsamında Şanlıurfa'da düzenlenen etkinlikte, 250 kız öğrenciye spor malzemesi dağıtıldı....

Şanlıurfa’da, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin (TMOK) hayata geçirdiği “Sporla Güçlen” projesi kapsamında, Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ve  A Milli Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem Dündar, Eyyüp Göncü Ortaokulunda proje paydaşları ve öğrencilerle bir araya geldi.

Etkinlikler sonrası Vali Ayhan ve A Milli Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem Dündar proje kapsamında öğrencilere spor malzemeleri dağıttı.

AYHAN: KIZ ÇOCUKLARIMIZ ÖN PLANDA TUTULARAK ÇEŞİTLİ SPOR EĞİTİMLERİ VERİLECEK

Projenin oldukça güzel dönütler sağlayacağını belirten Vali Ayhan “Çocuklarımızın, sporu yaşamlarının bir parçası haline getirmelerini hedefleyen bu projede; kız çocuklarımız ön planda tutularak çeşitli spor eğitimleri verilecek” dedi.

Ayhan sözlerini şöyle sürdürdü:

“Çünkü gelecek gençlik, gelecek evlatlarımızdır. Şanlıurfa'nın gençleri gerçekten çok gayretli, azimli. Yeter ki onlara imkan sağlayalım, ortam oluşturalım, onların hayatına dokunacak projeler geliştirelim. Küçük dokunuşlarla çok büyük neticeler alacağımıza yürekten inanıyoruz. Burası spor şehri. Şanlıurfa, Türkiye'nin en genç nüfusunun olduğu, yaş ortalamasının 20,6 olduğu, Türkiye'nin en genç yaş ortalaması olan bir şehirdir. Onun için ne yapsak azdır. Sosyal, sportif, kültürel projelerimizle çocuklarımızı hayata hazırlayacağız inşallah."

DÜNDAR: BUGÜN EĞLENELİM

Milli sporcu Eda Erdem Dündar ise çocuklarla keyifli bir aktiviteye imza attıklarını belirterek şunları söyledi:

"Umarım hep beraber eğleniriz. Hepinize sözüm olsun, gerçekten birebir ilgileneceğim hepinizle merak etmeyin. Güzel vakit geçireceğiz. Burada beni ağırladığınız için çok teşekkür ediyorum. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesine ve valimize çok teşekkür ediyorum. Bugün eğlenelim".

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum