Antakya Medeniyetler Korosu, Balıklıgöl’de konser verdi;

Antakya Medeniyetler Korosu, Balıklıgöl’de konser verdi

Üç semavi din, farklı mezhep, kültür ve meslekten kişilerin bir araya gelerek kurduğu Antakya Medeniyetler Korosu, “9 Mayıs Avrupa Günü Dayanışma Konserleri” kapsamında dün akşam Şanlıurfa’da konser verdi....

Her yıl farklı temalarla birlik ve iş birliğini teşvik etmek amacıyla kutlanan 9 Mayıs Avrupa Günü'nde bu yıl beraberlik ve barış ruhunu vurgulamanın yanı sıra, yaşanan deprem felaketine ilişkin dayanışmaya da dikkat çekiliyor.

Dayanışma temasıyla kutlanacak olan 9 Mayıs Avrupa Günü etkinliğinde farklı etnik kökenlere ve farklı inançlara mensup üyelerden oluşan Antakya Medeniyetler Korosu, Şanlıurfada dün akşam konser verdi.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) AB Bilgi Merkezi ev sahipliğinde, tarihi Balıklıgöl Platosunda verilen konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

“Birlikte Daha Güçlüyüz” sloganıyla gerçekleşen, şarkılarla birlik ve dayanışma mesajları verilen konser, Koro Şefi Yılmaz Özfırat yönetiminde icra edildi.

Yaklaşık 2 saat süren konserin ardından ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim, Koro Şefi Yılmaz Özfırat’a, günün anısına plaket takdiminde bulundu.

Konser aile fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum