Aralarında Urfalı ismin de olduğu 11 yönetici Gelecek Partisi'nden istifa etti;

Aralarında Urfalı ismin de olduğu 11 yönetici Gelecek Partisi'nden istifa etti

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun Urfalı danışmanı ve parti kurucusu Şükrü Kırboğa’nın da aralarında bulunduğu 11 isim Gelecek Partisi’nden istifa etti. Kendilerine “Demokrat Müslüman” diyen 11 isim, yayımladıkları bir metinle partilerini eleştirdi....

Gelecek Partisi’nin kurucusu ve yöneticisi olan, aralarında Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun Urfalı danışmanı ve parti kurucusu Şükrü Kırboğa’nın da olduğu 11 isim yayımladıkları bir metinle Gelecek Partisi’nden istifa etti.

Kendilerini “Demokrat Müslümanlar” olarak adlandırılan isimler arasında Genel Başkan Başdanışmanı Bayram Zilan ile Gelecek Partisi Kurucusu ve Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Hasan Taşkın da yer aldı.

“Gayemiz temiz bir siyaset, ahlaklı ve onurlu bir yaşam, huzur ve refah dolu bir Türkiye'di” denilen metinde, Gelecek Partisi’nin bu hedeflerden saptığı savunuldu.

Açıklamada Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu hakkında da, isminin vermeden yol arkadaşlarına vefa göstermediği değerli hissettirmediği, eleştirilere tahammül edip adil davranmadığı, partilileriyle güçlü iletişim kurmadığı yönünde eleştiriler getirildi.

11 isim açıklamasında, Millet İttifakı’nın cuhmurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun son günlerde mültecilerin geri gönderilmesine yönelik yaptığı açıklamaları da hedef alarak, “ülkemize sığınan, güven ve barış içinde yaşamaktan ve hayatta kalmaktan başka amacı olmayan mültecileri aşağılayan bir dilin yanında olmayacağız” ifadelerini kullandı.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum