Urfa'da kutlama... Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 176 yaşında;

Urfa'da kutlama... Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 176 yaşında

Şanlıurfa Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü teşkilatının 176. kuruluş yıldönümünü çeşitli etkinliklerle kutladı....

ŞANLIURFA- Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün 176'ncı kuruluş yıl dönümü için Şanlıurfa'da çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Etkinliğe Bölge Müdürü Hamdi Erşen, bölge müdür yardımcıları ile ilçe tapu ve kadastro müdürleri ve Bayındır Memur-Sen İl Başkanı Veysel Ergün katıldı. Şanlıurfa 21. Bölge Müdürlüğü'nce düzenlenen etkinlik kapsamında Atatürk Anıtına çelenk konuldu. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapıldı. 

Genel Müdür Mehmet Zeki Adlı ise yazılı bir kutlama mesajı yayımladı ve "Taşınmazlara ilişkin mülkiyet bilgilerini devlet güvencesi altında muhafaza etme, güncelleme, taşınmazlara yönelik politikalar belirleme ve yönetme konularında lider Kurum olma vizyonumuzla tam 176 yıldır siz vatandaşlarımıza en kaliteli hizmeti sunmaya devam ediyoruz. Teknolojik gelişmelerde en önlerde yer alan Devlet Kurumu olmaya devam edeceğiz. Bizi ve teknoloji odaklı projelerimizi izlemeye devam edin. Bugün, kuruluşunun 176. Yıldönümünü kutlayan Tapu ve Kadastro Teşkilatımızın gelişimine ve büyümesine katkı sunan tüm çalışanlarımıza ve halkımıza şükranlarımızı sunarız" ifadelerini kullandı.

BİHA

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum