Karaköprü’de minikler Oyun ve Oyuncak Müzesi’ni gezdi;

Karaköprü’de minikler Oyun ve Oyuncak Müzesi’ni gezdi

Müzeler Haftası dolayısıyla minik öğrenciler, Karaköprü’deki Oyun ve Oyuncak Müzesi’ni ziyaret etti. Çocuklar müze ziyaretiyle geçmişten günümüze her dönemden sergilenen çeşitli oyuncakları inceledi....

Karaköprü Belediyesi’nin Şanlıurfa'ya bir ilk olarak kazandırdığı Şanlıurfa Oyun ve Oyuncak Müzesi minik ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Müzeler Haftası dolayısıyla Şenevler Mahallesinde bulunan müzeyi ziyaret eden minikler, çeşitli dönemlerde üretilen ve müzede sergilenen oyuncakları inceledi.

İlçede faaliyet gösteren Mutluluk Vagonu Kreşi öğrencileri müzeyi gezerken, müzedeki geçmişten bugüne oyuncakları, çocuk oyunlarını ve malzemelerini incelediler. Minik öğrenciler daha sonra bahçedeki çizgi film karakterleri ve hayvan maketleriyle oynayarak eğlendiler.

Müzeler Haftası olması münasebetiyle öğrencileri Oyun ve Oyuncak Müzesine getirdiklerini belirten Mutluluk Vagonu Müdiresi Oya Akçiftçi; “Öğrencilerin yaşlarına göre dizayn edilmiş. Minik öğrenciler gezerken çok mutlu oldular. Bu müzeyi hizmete sunduklarında dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye çok teşekkür ederim. 

Oyuncak müzesinde çok eğlendiklerini ifade eden çocuklar, burada güzel zaman geçirdiklerini ve birbirinden güzel oyuncaklar gördüklerini dile getirdiler.

Şanlıurfa Oyun ve Oyuncak Müzesi pazartesi günleri hariç haftanın 6 günü 09.30-18.00 saatleri arasında çocukların ve vatandaşların ziyaretine açık olacak.

Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum